Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό μεταναστών που έγιναν θερμο-σίφουνες από την ηλιοθεραπεία!

imerisia_LARGE_t_1061_44035113

Εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις για τη δημόσια ασφάλεια στην πατρίδα μας παίρνει πλέον η ηλιοθεραπεία στην οποία επιδίδονται καθημερινά οι μετανάστες σε κεντρικές πλατείες των Αθηνών.

Λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στις οποίες και είχε καταγγελθει λεπτομερώς το φαινόμενο, το πρώτο κρούσμα απροσδόκητων παρενεργειών της συνεχούς ηλιοθεραπείας αλλοδαπών είναι πλέον γεγονός.

Ο λόγος για πέντε πρόσφυγες από τη Συρία οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας μετατράπηκαν σε θερμο-σίφουνες σαρώνοντας δεκάδες ανυποψίαστα δέντρα και στέγες σπιτιών κατά τη διάρκεια του καταστροφικού τους περάσματος.

Είχε προηγηθεί ομαδική ηλιοθεραπεία τους όλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εντός της αυτοσχέδιας πλαζ που έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες στην πλατεία Ομόνοιας.

Η μεταμόρφωση των μεταναστών η οποία και εγκαινίασε ένα νέο είδος καταστροφικού σίφουνα (του θερμο-σίφουνα) που δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, έκανε όλη την περιοχή γύρω από την πλατεία να μοιάζει για ώρες με βομβαρδισμένο τοπίο.

Κάτοικοι της περιοχής που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ολέθριου συμβάντος ειδοποίησαν έγκαιρα τις αστυνομικές αρχές οι οποίες και μετέβησαν στο σημείο με συνοπτικές διαδικασίες κατόπιν εντολής της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής δήλωσε σοκαρισμένη από τις διαστάσεις που όπως αποδείχθηκε μπορεί να λάβει μία ηλιοθεραπεία και ζήτησε την άμεση εκκένωση των πλατειών της χώρας από τους κατά τόπους αστυνομικούς της γειτονιάς.

«Μέχρι σήμερα, βρισκόμασταν καθημερινά αντιμέτωποι με τυπικά φαινόμενα ηλίασης προσφύγων. Δεν το είχαμε διανοηθεί καν ότι μπορεί να προκληθούν δυσμενέστερες επιπτώσεις  από τη συνεχή ηλιοθεραπεία.

Ίσως τελικά πρέπει η πολιτεία να παρέμβει και η επικίνδυνη αυτή συνήθεια των ξένων συμπολιτών μας να απαγορευθεί».

δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Από το απόγευμα της Τρίτης έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των -άφαντων μέχρι στιγμής- σύριων προσφύγων με τους ανώτατους αξιωματικούς  του σώματος να εκτιμούν πως θα έχουν βρουν προσωρινό καταφύγιο σε κάποια πλαζ της Παραλιακής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: