Πολεμική αποζημίωση ζητάει ο Ντράγκι από τη διαδηλώτρια που του επιτέθηκε με χαρτοπόλεμο!

ImageHandler

Σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη ο τρόπος με τον οποίο επιδιώκει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αποκαταστατήσει τη βλάβη που υπέστη από την επίθεση της νεαρής ακτιβίστριας.

«Σήμερα έπεσα θύμα ενός βάναυσου και πρωτόγνωρου είδους πολέμου.

Κάποτε οι άνθρωποι επέλεγαν να πολεμούν με βόμβες. Σήμερα τα πολεμικά ένστικτα ικανοποιούνται με κόλλες χαρτί και κονφετί. Έχουν αλλάξει απλά τα μέσα. Η αγριότητα όμως παραμένει ίδια.

Όλος ο κόσμος είδε το αγνό παιχνίδι του χαρτοπολέμου να μετατρέπεται ξαφνικά σε πολύτιμο δολοφονικό εργαλείο μίας διαδηλώτριας που θέλησε να διακόψει με το έτσι θέλω την συνέντευξη που έδινα.

Ε λοιπόν, εγώ δεν πρόκειται να μείνω άπραγος μπροστά στη θηριωδία αυτή.

Σήμερα το θύμα ήμουν εγώ. Αύριο μπορεί να είναι ο γειτονάς σας, ο περιπτεράς σας, ο συνάδελφος στη δουλειά σας. 

Αύριο το πρωί λοιπόν θα μεταβώ εκτάκτως στο αρμόδιο τμήμα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και θα καταθέσω αίτηση πολεμικής αποζημίωσης κατά του θηλυκού ταραχοποιού.

Ελπίζω οι δικαστικές αρχές να σταθούν στο ύψος τους και να μην αρνηθούν την υπαγωγή του χαρτοπολέμου στο νομικό πλαίσιο που ισχύει για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Η συγκεκριμένη κυρία είναι μία δειλή String-λα που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την σημερινή αποτρόπαια πράξη της».

δήλωσε ο Μάριο Ντράγκι στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε, μία επίθεση η οποία από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες χαρακτηρίστηκε δολοφονική. 

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί αναμένεται να συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια του Ιταλικού Κοινοβουλίου προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας διακομματικής επιτροπής που θα έχει τον ρόλο να στήριξει σε εθνικό επίπεδο το πρωτοφανές αυτό αίτημα του Ντράγκι.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: