Δώρισε το κράνος του σε ΜΑΤατζή που του λερώθηκε στα επεισόδια της Πρυτανείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης!

CCtUXQgWEAIJdJj

Μία γλυκιά ανάμνηση αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά για τον Άδωνι Γεωργιάδη το άσπρο κράνος που φορούσε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της δυναμικής συμμετοχής του στην πορεία των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές.

Επρόκειτο για μία αυθόρμητη κίνηση του γαλάζιου βουλευτή η οποία πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τη λήξη των επεισοδίων που έλαβαν χώρα νωρίς το απόγευμα στα Προπύλαια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυναμέων.

Συντετριμμένος με τις κόκκινες μπογιές που είχαν καλύψει τα κράνη δεκάδων αστυνομικών που συμμετείχαν στις άγριες συγκρούσεις και παρά το γεγονός ότι το δικό του κράνος προορίζεται για μεταλλωρύχους, ο διάσημος βιβλιοπώλης επικοινώνησε μέσω επιστολής με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και τον ενημέρωσε λεπτομερώς για τις αγαθές προθέσεις του.

Ακολουθεί αυτούσιo όλο το γράμμα του Γεωργιάδη:

«Αξιότιμε αρχηγέ μου, καμάρωνα πριν λίγο από την τηλεόραση τους Έλληνες λεβέντες που έστειλες πριν λίγο στην Πρυτανεία.

Σαν σύγχρονοι Κολοκοτρώνηδες πάλεψαν με κίνδυνο τη ζωής τους να ξαναγίνει ο κατειλημμένος χώρος του Πανεπιστημίου μας οχυρωμένο έδαφος του ελληνικού κράτους.

Τραγικό αποτέλεσμα της γενναίας αυτής μάχης τους ήταν να λερωθούν τουλάχιστον 10 αστυνομικά κράνη από μπαχαλάκηδες οι οποίοι τους περιέλουαν με μεγάλες ποσότητες κόκκινης μπογιάς.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλλεγγύης προς το έργο του αστυνομικού σώματος δωρίζω το ένα από τα δύο κράνη μεταλλωρύχου που είχα την τιμή να φορέσω σήμερα το πρωί για όση ώρα διαδήλωνα.

Αναφέρομαι στο λευκού χρώματος κράνο.

Το κίτρινο δεν μπορώ δυστυχώς να το αποχωριστώ γιατί το έχω τάξει για δώρο στην μπουμπούκα μου την Ευγενία.

Εντός ολίγου πάω στο κούριερ της γειτονιάς μου να σας το στείλω με φάκελο στη διεύθυνση της Γ.Α.Δ.Α.

Εύχομαι ειλικρινά ο αστυνομικός που θα το φορέσει να γραφτεί στην ελληνική ιστορία με χρυσά γράμματα ως ο Έλλην που κατόρθωσε να πατάξει το φάντασμα του αναρχοκομμουνισμού που πλανιέται εδώ και 18 μέρες στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: