Επενδύσεις στο ξύλο της (ρωσικής) αρκούδας υποσχέθηκε ο Πούτιν στην κυβέρνηση!

5faa93b51e7ea076fc5db9cae330ea37
Σε ανεπανάληπτο πολιτικό θρίαμβο εξελίσσεται το μπαράζ επαφών που έχει το τελευταίο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση με αξιωματούχους από τη Ρωσία.

Με τηλεφώνημά του στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Δευτέρας ο Βλαντιμίρ Πούτιν γνωστοποίησε στον Αλέξη Τσίπρα την απόφαση του Ρωσικού κράτους για άμεση πραγματοποίηση σειράς επενδύσεων στη χώρα μας επάνω στο γνωστό ξύλο της αρκούδας.

Πρόκειται για μία επιχειρηματική εξέλιξη που πρόκειται να δώσει τεράστια ανάσα στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ταυτόχρονα χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μία περίοδο που η οικονομία της χώρας μας κυριολεκτικά στενάζει.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Ρώσου προέδρου να επενδύσει πάνω στο ξύλο της αρκούδας έπαιξε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο προϊόν στη χώρα μας είναι από αρχαιοτάτων χρόνων φαγώσιμο και προπάντων υγιεινό.

Η ελληνική κυβέρνηση υποδέχθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την ευγενική αυτή κίνηση βοήθειας της Ρωσικής πλευράς με στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να προτείνουν στον πρωθυπουργό το αρκουδίσιο ξύλο να διανέμεται δωρεάν σε απόρους μέσω των ειδικών κουπονιών σίτισης που θα εκδοθούν.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα Πούτιν που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου να κινείται σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο Έλληνας πρωθυπουργός προχώρησε σε ολιγόλεπτο διάγγελμα στο οποίο και ευχαρίστησε θερμότατα τους Ρώσους.

«Η σημερινή κίνηση της Ρωσικής αρκούδας να επενδύσει στη χώρα μας πάνω σε ένα φαγώσιμο και υπερβολικά νόστιμο προϊόν δεν αποτελεί απλά μία ακόμη ιστορική επιτυχία της σημερινής κυβέρνησης.

Επιβεβαιώνει παράλληλα για ακόμη μία φορά τις αρμονικές και αμοιβαίας εμπιστοσύνης σχέσης της Ελλάδας με την ομόθρησκη χώρα.

Με το ξύλο της αρκούδας που θα παράγεται πλέον στη χώρα μας, χιλιάδες άνεργοι θα βρουν δουλειά στα εκατοντάδες ειδικά εστιατόρια που θα φτιαχτούν.

Επίσης χιλιάδες συμπολίτες μας που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχιας θα μπορούνε να τρώνε δωρεάν ξύλο της αρκούδας ενισχύοντας έτσι το διαιτολόγιό τους με ένα πολυτιμότατο για την ανθρώπινη υγεία προϊόν».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: