Αλλάζουν όνομα οι «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» με εντολή Τσίπρα!

assets_LARGE_t_942_43546938
Την άμεση μετονομασία του όρου «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» σε όνομα το οποίο θα αποφασιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας από το αρμόδιο επιτελείο της κυβέρνησης αποφάσισε το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Στόχος του Έλληνα πρωθυπουργού είναι να μην θεωρηθεί από την κοινή γνώμη πως η τωρινή κυβέρνηση άρχισε να ακολουθεί πιστά στο νομοθετικό μέρος τις αντιδημοκρατικές τακτικές της προηγούμενης. 

Πρόκειται για μία πολύ έυστοχη επικοινωνιακή τακτική του Μεγάρου Μαξίμου που έρχεται λίγο καιρό μετά τα βαφτίσια της «Τρόικας» σε «Θεσμούς» και του «μνημονίου» σε συμφωνία».

Υπενθυμίζουμε ότι και στα 2 προηγούμενα βαφτίσια είχε ακολουθηθεί σκόπιμα η διαδικασία που ακολουθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας με την μόνη διαφορά ότι τον ρόλο του Παππά είχε ο ομώνυμος υπουργός επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Οι ονομασίες που έχουν μέχρι στιγμής προταθεί από τα στελέχη της κυβέρνησης είναι οι ακόλουθες:

1. Πράξεις Δημοκρατικού Περιεχομένου

2. Πράξεις Ριζοσπαστικού Περιεχομένου

3. Πράξεις Ανθρωπιστικού Περιεχομένου

4. Πράξεις Αμεσοδημοκρατικού Περιεχομένου

5. Πράξεις Αριστερού Περιεχομένου

6. Πράξεις Ανεξάρτητου Περιεχομένου

7. Πράξεις Ανεξάρτητου και Ελληνικού Περιεχομένου

Για την επιλογή του ονόματος έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύγκληση του Τμήματος Θεσμικών Μετονομασιών της συγκυβέρνησης το πρωί της προσεχούς Πέμπτης ή Παρασκευής.

Η απόφαση λαμβάνεται κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας.

Το όνομα-φράση που θα συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων θα είναι και αυτό που θα αντικαταστήσει τον όρο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Μετά την ψήφιση του ονόματος και πάντα μέσα σε προθεσμία 2 ημερών ακολουθούν βαφτίσια σε Ιερό Ναό πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου με την διαδικασία που αναφέραμε παραπάνω.

Την ιστορική απόφασή του για τα βαφτίσια (ΚΑΙ) των ΠνΠ ανακοίνωσε με πανηγυρικό τρόπο το βράδυ της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

«ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: