Σταυρωτά φιλιά σε σχήμα αγκυλωτού έδωσε ο Πατέλης σε αστυνομικό στη δίκη της Χρυσής Αυγής!

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση των δικαστών και των μαρτύρων κατηγορίας προκάλεσε το θερμό τετ α τέτ που είχε με αστυνομικό ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και κατηγορούμενος στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του κόμματος Γεώργιος Πατέλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού Πατέλης και αστυνομικός της φρουράς του δικαστηρίου δεν αρκέστηκαν μόνο στα φιλικά χάδια που κατέγραψε ο φακός αλλά προχώρησαν και σε σταυρωτά φιλιά έντονου πολιτικού χρώματος που έκαναν το ακροατήριο κυριολεκτικά να παγώσει.

Τα σταυρωτά φιλιά σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες την πρώτη ημέρα της πολύκροτης δίκης όχι μόνο επιβεβαιώνουν τις φιλοναζιστικές καταβολές του κόμματος αλλά δείχνουν για ακόμη μία φορά την αρμονική σχέση που διατηρεί η Χρυσής Αυγή με το αστυνομικό σώμα.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη χειρονομία του Χρυσαυγίτη κατηγορουμένου να έχει προκαλέσει ήδη κύμα αντιδράσεων, ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιακός αρνείται κατηγορηματικά να την καταδικάσει κάνοντας λόγο για σταυρωτά φιλιά που είχαν το σχήμα ενός γνωστού αρχαιοελληνικού σταυρού και όχι χιτλερικού.

Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός:

«Ωραίο το παραμύθι σας, δεν λέω, αλλά για ακόμη μία φορά δεν έχει δράκο.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πως αγκυλωτός σταυρός συγκαταλέγεται στην αρχαιοελληνική πολιτιστική κληρονομιά του έθνους μας.

Όσοι προσπαθούν να τον συνδέσουν με τον ναζισμό και τον Αδόλφο Χίτλερ είναι σκανδαλωδώς ανιστόρητοι και προφανώς εκτελούν γραμμάτια Εβραίων και Μασώνων οι οποίοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο μοναδικό γνήσια δημοκρατικό κόμμα της χώρας.

Ο συναγωνιστής μου από τη Νίκαια τον οποίο και θέλω να συγχαρώ δημόσια με τα σταυρωτά φιλιά που έδωσε στο αστυνομικό όργανο απέδειξε περίτρανα ότι σέβεται την ιστορία της φυλής μας και τιμάει περήφανα και υποδειγματικά την αρχαιοελληνική της παράδοση. 

Η συστηματική προπαγάνδα που παπαγαλίζουν τα τσοντοκάναλα για να μας κατασυκοφαντήσουν μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον δίκαιο και δημοκρατικό αγώνα μας.

Να γνωρίζουν οι φαύλοι πως η Χρυσή Αυγή θα βγει νικήτρια από αυτή την άθλια σκευωρία και πολύ σύντομα θα ανατείλει ξανά».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: