Για 100στή συνεχή μέρα με 50λεπτο στο αυτί του, φανατικός οπαδός του 50-Cent!

11036498_777561088963606_8031310606979436700_n
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κυψέλης η αψυχολόγητη συμπεριφορά 18χρονου θαυμαστή της ράπ μουσικής και επί χρόνια φανατικού φαν του Αμερικανού ράπερ 50 Cent.

0 18χρονος Αλέξης για τον οποίο ο Κέρτις Τζάκσον αποτελεί μουσικό ίνδαλμα από μικρό παιδί, σε μία κίνηση πρωτοφανούς εκδήλωσης λατρείας και αφοσίωσης στο πρόσωπό του, αποφάσισε να τοποθετήσει ένα κέρμα 50 λεπτών στο εσωτερικό του ενός από τα δύο αυτιά του.

Παρά μάλιστα τις συνεχείς εκκλήσεις των γονιών του να αφαιρέσει το κέρμα από το αυτί ώστε να αποφύγει κάθε ρίσκο μελλοντικής πρόκλησης βλάβης στην ακοή του, ο νεαρός εμφανίζεται αμετανόητος για την επιλογή του.

«Έχοντας το συγκεκριμένο κέρμα στο αυτί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο πέρα από το γεγονός ότι εκφράζω με τον πιο παραστατικό τρόπο τα αισθήματα που νιώθω για τον αγαπημένο μου τραγουδιστή, αισθάνομαι ότι τον ακούω και τον νιώθω δίπλα μου κάθε στιγμή. 

Όσα τραγούδια του και να άκουγα, όσες συναυλίες του και άν παρακολουθούσα, πάντα υπήρχαν στιγμές που ένιωθα μέσα μου την ηχηρή απουσία του από το περιβάλλον μου.

Ε, λοιπόν, με την μέθοδο αυτή είναι σαν να τον ακούω κάθε ώρα και στιγμή κυριολεκτικά.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να αφαιρέσω το 50λεπτο από το αυτί μου.

Σκέφτομαι μάλιστα, τώρα που άρχισα να το συνηθίζω, να ανέβω επίπεδα τοποθετώντας το ίδιο κέρμα και στο δεύτερο αυτί μου».

εξομολογήθηκε ο 18χρονος σε γνωστό ελληνικό μουσικό περιοδικό.

«Το γεγονός ότι έχει το κέρμα στο αυτί του εδώ και εκατό μέρες χωρίς την παραμικρή διακοπή, σημαίνει ότι αποκλείεται έχει να προβεί παράλληλα σε κάποιον καθαρισμό.

Είμαι σίγουρος λοιπόν πως η ποσότητα κεριού που έχει μαζέψει το αυτί του είναι τεράστια.  
Ως ωτορινολαρυγγολόγος οφείλω να επισημάνω στους γονείς του νεαρού πως σε περίπτωση που δεν αφαιρεθεί άμεσα το 50λεπτο από το αυτί του παιδιού τους, η μετατροπή του πολύτιμου αυτού κέρματος σε κέρινο ομοίωμα συνιστά θέμα λίγων ημερών».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο ωτορινολαρυγγολόγος που επισκεπτόταν στο παρελθόν η οικογένεια του νεαρού.

Οι γονείς του νεαρού βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση και σκέφτονται σοβαρά δύο πιθανά σχέδια αντιμετώπισης:

1. Να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον διάσημο Αμερικανό ράπερ και να του ζητήσουν να δώσει ο ίδιος την εντολή στον γιο τους να βγάλει επιτέλους το κέρμα από το αυτί του.

2. Να ζητήσουν από την πολιτεία την επέμβαση αστυνομικών οργάνων που θα κληθούν αυτά να αφαιρέσουν -διά της βίας- το κέρμα από το αυτί του παιδιού τους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: