Βραχιολάκι με σταυρό θα φοράει ο Σάββας Ξηρός!

savvas
Λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί στο ζήτημα της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού δίνει το θρησκευτικά διακοσμημένο βραχιόλι που εξασφάλισε το μεσημέρι της Δευτέρας το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου , το κόσμημα με τον μακρόστενο σταυρό της ορθοδοξίας βρίσκεται ήδη στα χέρια του στελέχους της 17 Νοέμβρη για όλες τις απαραίτητες δοκιμές.

Είχει προηγηθεί επίσημη έκκληση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με σκοπό να βρεθεί άμεσα μία γενναία συμβιβαστική λύση πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει.

Το κόσμημα αγοράστηκε από γνωστό κοσμηματοπωλείο πλησίον των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ με έξοδα που καλύφθηκαν από το πρωτογενές πλεόνασμα που έιχε κατορθώσει να επιτύχει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Σάββας Ξηρός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την σημερινή εξέλιξη εκφράζοντας δημόσια τα συγχαρητήριά του στην κυβέρνηση η οποία όπως ανέφερε έδειξε έστω και με εμφανή καθυστέρηση τον δέοντα σεβασμό απέναντι στις βαθιές θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Παράλληλα, από την κυβέρνηση εξετάζεται το ενδεχόμενο για την άμεση δημιουργία κατηχητικού εντός των φυλακών Κορυδαλλού αφού ο αριθμός των φανατικών χριστιανών που έχουν καταλήξει στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα έχεί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κυβέρνηση που σεβάστηκε την χριστιανική πίστη του πελάτη μου και έδωσε λύση σε ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και μέρες τους ορθόδοξους χριστιανούς όλου του πλανήτη.

Να είναι σίγουρος όλος ο ελληνικός λαός πως ο Σάββας θα συνεχίσει να διαδίδει τα χριστιανικά ιδεώδη με την ίδια όρεξη και έξω από τα τείχη των φυλακών.

Θα ήθελα τέλος να προτείνω ανεπιφύλακτα στην κυβέρνηση τον εντολέα μου ως τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του κατηχητικού που πρόκειται να φτιαχτεί σύντομα εντός του καταστήματος κράτησης του Κορυδαλλού».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο πληρεξούσιος δικηγόρος του γνωστού στελέχους της 17Ν.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: