Αφαιρέθηκαν τα ειδικά φανάρια που είχαν τοποθετηθεί στο Σύνταγμα για το φεστιβάλ κάνναβης!

mpafo3
Αφαιρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα 6 συνολικά «μπαφοφάναρα» που είχαν τοποθετηθεί με εντολή Καμίνη περιμετρικά της πλατείας του Συντάγματος προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση των συμμετεχόντων στην 1η μεγάλη γιορτή της ινδικής κάνναβης.

Στις εργασίες απομάκρυνσης των φωτεινών σηματοδοτών συμμετείχαν συνεργεία του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με άτομα που παρακολούθησαν το φεστιβάλ και κατόρθωσαν να ανοίξουν με επιτυχία τα μάτια τους τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας.

Οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, εκπέμπουν το πράσινο σε σχήμα του φυτού της μαριχουάνας με σκοπό να βοηθούν στην εφαρμογή του ΚΟΚ όσους πεζούς ή οδηγούς βρίσκονται υπό την επήρεια χασίς.

Τα συγκεκριμένα ειδικού τύπου φανάρια έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στην Ολλανδία και βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στις επίσημες προτάσεις των διοργανωτών του φεστιβάλ προς την ελληνική κυβέρνηση.

Η δημιουργία τους αποτελεί προσωπική έμπνευση του γνωστού Έλληνα γιατρού με πολυετή εξειδίκευση στην μπαφολογία Κλεάνθη Γρίβα ο οποίος όπως είχε εξομολογηθεί κατά την παρουσίασή τους, όταν συνέλαβε την πρωτοποριακή αυτή ιδέα ήταν κλασμένος με Καλαματιανό.

«Μόλις με το καλό γίνει νόμιμο το χόρτο τα συγκεκριμένα φανάρια θα πρέπει να τοποθετηθούν προληπτικά σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της χώρας.

Επειδή γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του μπάφου στην οδήγηση πιστεύουμε πως τα συγκεκριμένα φανάρια συνιστούν την καλύτερη λύση για κάθε χρήστη κάνναβης που θέλει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορηση όταν οδηγάει ή κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια.

Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο της πόλης που εισάκουσε τους προβληματισμούς μας και τοποθέτησε προληπτικά τα μπαφοφάναρα γύρω από την πλατεία».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος Αλέξης Μπαφιαρίδης που συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση του Σαββατιάτικου event.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: