Σε καταστροφή υπολογιστών με σειριακούς αριθμούς προέβη ομάδα ανορθόγραφων Χρυσαυγιτών!

130443-18
Πρωτοφανείς επιπτώσεις στην πολιτική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής άρχισε να προκαλεί η μάστιγμα της ανορθογραφίας από την οποία υποφέρει εδώ και χρόνια το 90% του ανθρώπινου δυναμικού του κόμματος.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει ο πραγματικά παράδοξος ακτιβισμός τον οποίο πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής πυρήνας της νεολαίας του κόμματος.

Ένας ακτιβισμός που ενώ αρχικά δημοσιεύθηκε σε πανηγυρικό ύφος από γνωστό blog υποστηρικτών της οργάνωσης, στη συνέχεια αποσύρθηκε με αυστηρή εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Internet από τους πραγματοποιήσαντες την δράση:

«Ως περήφανοι Έλληνες Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε ένα ακόμη διαρκές έγκλημα των μασώνων και των σιωνιστών, το οποίο και σκοπίμως αποκρύπτεται από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις της χώρας μας.

Σε καθημερινή βάση, με την δόλια ανοχή της ανθελληνικής Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, τίθενται σε κυκλοφορία ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα στα οποία και σκοπίμως επικολλούνται αριθμοί Σύριων λαθρεποίκων.

Η ανοχή όμως στα εμπορικά αυτά και άκρως εξοργιστικά κόλπα των Συρίων λαθρομεταναστών από σήμερα με πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής λαμβάνει τέλος.

Η αρχή έγινε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Θέλοντας να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας για την πάταξη του νοσηρού αυτού και ντροπιαστικού για την Ελλάδα φαινόμενου, μαζευτήκαμε συντεταγμένα και προχωρήσαμε σε καταστροφή 10 υπολογιστών και 6 smart phones με συριακούς αριθμούς.

Έπρεπε να δείτε το ύφος των Σύριων λαθρομεταναστών που συχνάζουν στην πλατεία. την ώρα της δράσης μας.

Είχαν αρχίσει να συνειδητοποιούν πως η αντίστροφη μέτρηση για τους αριθμούς της πατρίδας τους έχει ήδη ξεκινήσει ανεπιστρεπτί.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε με γνωστό βουλευτή του κόμματος προκειμένου να του ζητήσουμε να στηρίξει όσο μπορεί τον αγώνα μας κατά των Συριακών αριθμών με επίκαιρες ερωτήσεις του στη βουλή.

ΟΙ ΣΥΡΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Αθήνα, Κυριακή, 10.05.2015

Πυρήνας μαχητών νεολαίας Χρυσής Αυγής»

Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την επίμαχη δράση εξέφρασε την καταδίκη του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την άμεση λήψη δραστικών μέτρων κατά της ανορθογραφίας που έχει κατακλύσει το κόμμα του:

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω πως η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει επ’ουδενί τη Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για μία νεανική επιπολαιότητα ομάδας ανορθόγραφων μελών μας.

«Ήξερα ότι μέσα στο κόμμα υπάρχει εδώ και καιρό ένα θέμα με την ορθογραφία. Δυστυχώς την Κυριακή φτάσαμε σε σημείο να εκτεθούμε πολιτικά χωρίς λόγο.

Από εδώ και πέρα λοιπόν δεν θα αφήνω κανέναν να γίνεται μέλος στο κόμμα εάν προηγουμένος δεν περνάει με άριστα τεστ ορθογραφίας.

Επίσης, από την επόμενη εβδομάδα όλα τα μέλη της Χρυσής θα παρακολουθούν υποχρεωτικά μαθήματα ορθογραφίας».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής το πρωί της Δευτέρας, με τηλεφωνική του παρέμβαση σε ενημερωτική εκπομπή που αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: