Μιχελογιαννάκης: «Ευτυχώς που δεν υπάρχει σάλιο! Γλιτώσαμε τον κίνδυνο του AIDS!»

mixelogian
Αμετανόητος για τους ισχυρισμούς του ότι το AIDS μπορεί να μεταδοθεί και μέσω σάλιου εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον SKAI ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Παράλληλα, στις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις ισχυρίστηκε πως είναι ευτύχημα το γεγονός ότι στα ταμεία του ελληνικού κράτους δεν υπάρχει εδώ και χρόνια σάλιο, αφού σε διαφορετική περίπτωση (όπως υποστήριξε) θα υπήρχε ο κίνδυνος προσβολής αυτών από οροθετικούς που θα ήθελαν να βλάψουν την οικονομία την πατρίδα μας.

Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μιχελογιανάκης:

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα.

Ένα από ελάχιστα αλλά ιδιαιτέρως θετικά για την υγεία μας που έχουν κάνει οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες είναι πώς δεν έχουν αφήσει στα ταμεία της χώρας κανένα ίχνος σάλιου.

Αυτό σημαίνει ότι έτσι γλιτώνουμε κάθε κίνδυνο ανεπιθύμητης μολύνσεως από AIDS.

Όταν η χώρα έρθει σε ανάπτυξη και η οικονομία πάει μπροστά πρέπει όλοι μαζί στην κυβέρνηση να προσέξουμε πολύ καλά τί σάλιο θα βάλουμε στα ταμεία.

Έχω ήδη εφιστήσει την προσοχή στον Γιάνη Βαρουφάκη να προσέξει πολύ καλά τί σάλιο θα έχουν τα ταμεία μας μόλις γεμίσουν.

Φοβάμαι πολύ ότι ξένα κέντρα που θέλουν να βλάψουν τον τόπο, θα επιστρατεύσουν ανυποψίαστους οροθετικούς για να τους μεταδώσουν τον HIV και να τα αχρηστεύσουν.

Επειδή μάλιστα εγώ είμαι άνθρωπος που αγαπάει την πατρίδα του και δεν θέλει να της συμβεί τίποτε κακό, δεσμεύομαι ως γιατρός πώς θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου το σάλιο που θα μπει στους εθνικούς κουμπαράδες να περάσουν πρώτα από όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Εάν μάλιστα διαπιστωθεί ότι το σάλιο είναι μολυσμένο από AIDS θα τους πω να ανατρέξουμε στη θαυματουργή δύναμη των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: