Να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία με ιερά λείψανα αγίων προτείνει ο Πάνος Καμμένος!

kammenos-panos
Μία ριζοσπαστική πρόταση για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος επανδρώσεως που αντιμετωπίζουν δεκάδες νοσοκομεία της χώρας μας παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Ήρθε η ώρα οι θαυματουργές ιδιότητες των ιερών λειψάνων να αρχίσουν να αξιοποιούνται έξυπνα από το ελληνικό κράτος.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που χρειάζεται να προσλάβουμε ιατρικό προσωπικό από τη στιγμή που την ίδια -μην σας πω και καλύτερη – δουλειά μπορούν να την πραγματοποιήσουν τα νεκρά σώματα των αγίων μας.

Δόξα τω θεώ, στη Θρησκεία μας υπάρχουν δεκάδες άγιοι η χρήση των λειψάνων των οποίων μπορεί να λύσει μία και καλή το πρόβλημα με τα χιλιάδες κενά στα νοσοκομεία.

Με τον τρόπο αυτό θα γλιτώσουμε και τις δαπάνες για νέες προσλήψεις και διορισμούς γιατρών.

Ο κάθε ασθενής που αυτή τη στιγμή περιμένει απεγνωσμένα για γιατρό στην ουρά, θα μπορεί να εξυπηρετείται από τα λείψανα που πλέον θα εκτελούν ιατρικές υπηρεσίες υπό την αιγίδα του ελληνικού κράτους.

Μπορεί εγώ να είμαι Υπουργός Άμυνας, νομίζω όμως πως πρέπει ο καθένας μας να προτείνει λύσεις σε συναδέλφους του για ζητήματα στα οποία έχει μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία.

Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσω με τον Υπουργό Υγείας και θα του ζητήσω να υποβάλει αίτημα στην Εκκλησία της Ελλάδος για λεπτομερή γνωστοποίηση όλων των ιερών λειψάνων στα οποία μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση.

Αν ψάξετε καλά την χριστιανική μας παράδοση θα δείτε πώς δεν ήταν μόνο η Αγία Βαρβάρα που έκανε θαύματα σε ασθενείς.

Σε περίπτωση που εφαρμοστεί αυτό που σας λέω, όχι απλά δεν έχουμε κενά στα νοσοκομεία αλλά αντίθετα θα υπάρξει πλεόνασμα προσωπικού.

Στο προαναφερθέν σχέδιο ζητάω την πλήρη στήριξη του Γιάννη Μιχελογιαννάκη καθώς και κάθε άλλου βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου που πιστεύει στη θαυματουργή δύναμη των λειψάνων».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: