Πανελλήνιες 2015: Το σχήμα λόγου της Κωνσταντοπούλου έπεσε στα Μαθηματικά!

panelladikes_5

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των ειδικών ότι το αγαπημένο γεωμετρικό σχήμα της Προέδρου της Βουλής θα μονοπωλήσει τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών.

Με οδηγία μάλιστα που εξέδωσε το Υπουργείο και διανεμήθηκε έγκαιρα στους υποψηφίους το συγκεκριμένο σχήμα θα έπρεπε να σχεδιαστεί αυστηρά με κόκκινες γραμμές αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση κατά τις διαπραγματεύσεις της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στιγμιαίος πανικός σε όσους μαθητές είχαν στην κατοχή του ευλογημένο στυλό αφού το τελευταίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην χώρα μας σε κόκκινο χρώμα.

Τελικά λύση βρέθηκε ύστερα από παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία ζήτησε να εξαιρεθεί η συγκεκριμένη μερίδα μαθητών από τον εν λόγω περιορισμό απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με αφορισμό τόσο τους εξεταστές όσο και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η εκφώνηση του εμπνευσμένου από την πολιτική επικαιρότητα ζητήματος ήταν η ακόλουθη:

«Σχεδιάστε με το κατάλληλο γεωμετρικό σχήμα την κατάργηση του μνημονίου από την σημερινή κυβέρνηση».

Την μεγάλη ικανοποίησή του για τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον γνήσιο εμπνευστή της  Ευκλείδειας Γεωμετρίας.

Ο διάσημος Οικονομολόγος και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε μάλιστα από τους διορθωτές να δείξουν ιδιαίτερη επιείκεια σε όσους μαθητες δημιουργήσουν το ζητούμενο σχήμα με την μέθοδο της δημιουργικής ασάφειας του Γιάνη Βαρουφάκη.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν δημιουργήθηκε κανένα απρόοπτο από τους μαθητές με τους περισσότερους εκ των οποίων να αποχωρούν από την αίθουσα της εξέτασης πρώτη φορά (από τα) αριστερά.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: