Διόδια για όσους κατευθύνονται στη Βουλή ζητάει ο Σταύρος Θεοδωράκης!

theodwrakis
Την δικιά του θέση για τους διαδηλωτές που κατευθύνονται προς το κτίριο της Βουλής εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, εξαπολύοντας ταυτόχρονα για ακόμη μία φορά τα πυρά του κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις σημερινές δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Οι αστυνομικές κλούβες στα λουλουλάδικα έχουν εδώ και καιρό κλείσει τον ιστορικό τους κύκλο.

Από μέσα αποκλεισμού διέλευσης των διαδηλωτών στον ιστορικό ναό της δημοκρατίας, εξελίσσονται δυστυχώς σε αιματοβαμμένα πεδία συγκρούσεων με όσους διαμαρτυρόμενους επιλέγουν την τακτική της επαναστατικής γυμναστικής.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επιθυμεί την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από το συγκεκριμένο σημείο χωρίς όμως να αντιπροτείνει κάποιο μέτρο που θα βοηθήσει δραστικά στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Το ΠΟΤΑΜΙ όμως έχει θέση και για αυτό.

Ζητούμε την άμεση οικονομική αξιοποίηση των δρόμων γύρω από το κοινοβούλιο μέσω εγκατάστασης διοδίων όπου και θα καταβάλουν το αντίτιμό τους όλοι οι διερχόμενοι διαδηλωτές.

Εννοείται φυσικά ότι το κόστος διέλευσης θα είναι ανάλογο με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη που επιθυμεί να προσεγγίσει το κοινοβούλιο.

Μπορούμε να βάλουμε διόδια όχι μόνο στα λουλουδάδικα αλλά και στον χώρο που υπήρχαν τα κάγκελα που αποφάσισε να απομακρύνει η σημερινή κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια, εμείς θέλουμε τη βουλή ανοιχτή στους πολίτες που έχουν πατριωτική συνείδηση και θέλουν να βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων του κράτους. 

Όχι ανοιχτή Βουλή για την ανοιχτή Βουλή.

Αυτά είναι λαϊκίστικες απαιτήσεις μίας προέδρου της Βουλής που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προβολή της στα κανάλια. 

Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: