Στο νοσοκομείο με συν-τροφική δηλητηρίαση στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην Κεντρική Επιτροπή!

2011110601995_121241337
Δραματικές οι επιπτώσεις στην υγεία γνωστών αλλά και άσημων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος που έδωσαν το παρόν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τραγικά θύματα των οξύτατων εσωκομματικών διαφωνιών Παναγιώτη Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Κώστας Λαπαβίτσας, και Ζωή Κωνσταντοπούλου που από νωρίς το πρωί της Δευτέρας νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Α. με την ονομασία «Η ΕΛΠΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ».

Εκεί υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι και οι 4 πάσχουν από συν-τροφική δηλητηρίαση πρώτου βαθμού.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που επιμελήθηκαν των εξετάσεων, γενεσιουργός αιτία της συγκεκριμένης νόσου είναι η επερχόμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, μία συμφωνία που από τους παθόντες εικάζεται πως θα είναι μνημονιακού τύπου.

Το ανησυχητικό είναι πως η συγκεκριμένη ασθένεια είναι μεταδοτική και αναμένεται να εκδηλωθεί άμεσα με μία απλή κοινοβουλευτική επαφή και σε άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου που θα αντιδράσουν στο περιεχόμενο του προγράμματος που θα υπογραφεί.

Στους Δημήτρη Στρατούλη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, και Κώστα Λαπαβίτσα, διατάχθηκε η χορήγηση ιατρικής συνταγής που περιλαμβάνει δραχμαμίνη (φαρμακευτική ουσία κατά του ευρώ) και άλλα θεσμοχαλαρωτικά σκευάσματα (μειώνουν τον πόνο από την ύπαρξη της Τρόικας).

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αμέσως μετά την εξέτασή της αρνήθηκε κατηγορηματικά το πόρισμα αυτης καταγγέλλοντάς το ως μνημονιακό και προαναγγέλοντας ταυτόχρονα την άμεση διενέργεια εξεταστικής επιτροπής σχετικά με αυτό.

H συγκεκριμένη εξεταστική αναμένεται μάλιστα να ενσωματωθεί σε αυτή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά στα μνημόνια που είχαν υπογραφεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με τους γιατρούς, η πρόεδρος της Βουλής υποφέρει και από την ασθένεια της οξεία γαστΕΡΤερίτιδας.

Το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την πλήρη ανάρρωση των κυβερνητικών στελεχών παραμένει αβέβαιο με την πλειοψηφία του προσωπικού του νοσοκομείου να θεωρεί κομβικό σημείο αυτής την συμφωνία που θα υπογραφεί σε λίγες μέρες.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: