Με ευλογημένο στυλό είχε συμπληρωθεί το δελτίο του μεγάλου νικητή του ΤΖΟΚΕΡ!

grafoun-tzoker-meeulogimena-stulo.w_l (2)
Για πρωτοφανές θαύμα το οποίο δίνει ένα ηχηρό ράπισμα σε όσους είχαν σπεύσει να αμφισβητήσουν την δύναμη των ευλογημένων στυλό κάνει λόγο με σημερινή της ανακοίνωση η Εκκλησία της Ελλάδος!

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους:

«Όταν πήρα το ευλογημένο στυλό στα χέρια μου και άρχισα να σημειώνω τα νούμερα δεν διανοούμουν ούτε για αστείο πως το συγκεκριμένο εκκλησιαστικό gadget θα μου χάριζε τη μεγάλη νίκη.

Προσωπικά μέχρι χθες ήμουν άθεος και αμετανόητος πολέμιος κάθε θρησκείας.

Το χθεσινό θαύμα με έκανε φυσικά να αναθεωρήσω τα πάντα.

Από σήμερα γίνομαι Χριστιανός ορθόδοξος.

Θα πηγαίνω κάθε πρωί στην Εκκλησία και θα γραφτώ και στο κατηχητικό της γειτονιάς μου».

Σε λαϊκό προσκύνημα τα λείψανα του τυχερού δελτίου και του ευλογημένου στυλό

Η Εκκλησία της Ελλάδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγάλο τυχερό και του ζήτησε αμέσως μετά την εξαργύρωση του δελτίου να φροντίσει να το αποθηκεύσει σε ασφαλές χώρο ώστε να μην υποστεί ανεπιθύμητες φθορές που θα το καταστήσουν μη διαθέσιμο για το προσκύνημα του κόσμου.

Την ίδια έκκληση απηύθυνε και για το ευλογημένο στυλό το μελάνι του οποίου ενδέχεται να αρχίσει να χρησιμοποιείται ακόμη και ως αντίδωρο των πρακτορείων για τους παίχτες.

Κατόπιν συμφωνίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ΟΠΑΠ Α.Ε., τα λαϊκά προσκυνήματα θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε κεντρικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα η ακριβής διεύθυνση του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ωρών.

Συζητιέται μάλιστα και το ενδεχόμενο καθημερινού τελετουργικού λιτανείας (περιφοράς) των λειψάνων έξω από το συγκεκριμένο πρακτορείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο Υπουργείο Παιδείας για αντίστοιχα θαύματα και σε υποψηφίους των Πανελληνίων που χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο είδος στυλού.

Την ίδια στιγμή, η είδηση του θαύματος έχει κάνει πολλούς παίχτες του τζόκερ που έπαιξαν ΤΖΟΚΕΡ με απλά στυλό να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης διαβλητότητας του διαγωνισμού.

«Ο ΟΠΑΠ, μετά το χθεσινό φιάσκο που έδωσε τη νίκη σε κάποιον με θεϊκή παρέμβαση, πρέπει να ακυρώσει οριστικά και αμετάκλητα τα χθεσινά αποτελέσματα και να επαναλάβει άμεσα την κλήρωση.

Επίσης οφείλει να εκδώσει άμεσα κανονισμό που να απαγορεύει αυστηρά εφεξής κάθε χρησιμοποίηση ευλογημένου στυλό από τους παίχτες».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο πληρεξούσιος δικηγόρους ομάδας παιχτών του Τζόκερ που προτίθενται να κινηθούν νομικά.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: