Σε αποκλεισμό μονόδρομου στον Έβρο προχώρησαν μέλη του ΚΚΕ!

patra-kke-28h-11
Με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ στον Εβρομονόδρομο» και χωρίς να σημειωθούν έκτροπα πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης το προγραμματισμένο συλλαλητήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στον Νομό Έβρου.

Επί 3 ώρες κεντρικός μονόδρομος της Αλεξανδρούπουλης βρέθηκε στην ομηρία στελεχών του ΚΚΕ που εμπόδισαν σθεναρά κάθε κυκλοφορία των οχημάτων.

Το μοναδικό παρατράγουδο σημειώθηκε όταν μέλη του κόμματος αντιλήφθησαν την παρουσία μοτοσυκλέτας η οποία έμοιαζε πολύ εμφανισιακά με αυτή που χρησιμοποιεί ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών.

Με παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε αφού αναβάτης της μηχανής δεν ήταν τελικά ο Γιάννης με το ένα νι.

Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχου ιδεολογικού πλαισίου κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί και πριν λίγες μέρες όταν ομάδα μελών του ΚΚΕ έκαψε συμβολικά ζώνη αυτοκινήτου που είχε κατασκευαστεί σε γνωστή βιομηχανία αυτοκινήτων του Έβρου (Εβροζώνη).

«Μαζευτήκαμε σήμερα σε έναν δρόμο που κανονικά θα έπρεπε να είχε απομονωθεί από τον λαό εδώ και χρόνια.

Έναν δρόμο που θα έπρεπε να είχε ερημωθεί επιδεικτικά από τους εργαζομένους και τους οδηγούς αυτοκινήτων προ πολλού.

Η εργατική τάξη πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί πως ος Εβρομονόδρομος οδηγεί στην εξαθλίωση, στην επισφάλεια, στην εκμετάλλευση και στην καταπίεση των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πιστή στις επιταγές της καπιταλιστικής Ευρώπης συνεχίζει κανονικά την προσήλωση σε έναν αντιλαϊκό δρόμο που το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει τα μονοπώλια και την πλουτοκρατία.

Καλούμε τον κόσμο να οργανώσει την πάλη του και να ενισχύσει το λαϊκό κίνημα μέσα από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους στέλεχος του ΚΚΕ Αλεξανδρούπολης που συμμετείχε στην κινητοποίηση.

Καταδίκη της κινητοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Mπερδεμένα μέλη του ΚΚΕ τα οποία έχουν μαλώσει εδώ και καιρό με την αστική ορθογραφία, πραγματοποιούν ενέργειες οι οποίες βάζουν συνεχώς σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας μας στην αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Οικογένειας».

δήλωσε σε έξαλλο ύφος η εκπρόσωπος τύπου της Κουμουνδούρου Ράνια Σβίγκου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: