Αίτημα για εξέταση dna του νικητή του Τζόκερ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή!

xrisiaugi1
«Δεν πρόκειται να φάμε αμάσητο ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ δεν είναι Πακιστανικής καταγωγής όπως είχε διαρρεύσει αρχικά» δήλωσε από το βήμα της βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Προανήγγειλε μάλιστα επίσημο αίτημα της Χρυσής Αυγής για εξεταστική επιτροπή που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα γύρω από την φυλετική προέλευση του νικητή.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή ομιλία του αρχηγού της οργάνωσης,μία ομιλία που έχει ήδη πυροδοτήσει κύμα αντιδράσεων στα υπόλοιπα κόμματα:

«Τα τσοντοκάναλα ενώ αρχικά με θέρμη υποστήριζαν ότι ο μεγάλος νικητής ήταν λαθροεισβολέας από το Πακιστάν, ξαφνικά τα γύρισαν και κάνουν λόγο για Έλληνα υπερτυχερό.

Θέλουν δηλαδή ξαφνικά να μας πείσουν ότι οι λαθρέποικοι που εισρέουν στη χώρα μας δεν κλέβουν τις τύχες των Ελλήνων.

Μακάρι ο τυχερός να είναι όντως Έλληνας, δυστυχώς όμως πολύ φοβόμαστε ότι πρόκειται για ένα ακόμη καλοστημένο παιχνίδι εντυπώσεων της αριστεράς που θέλει με πάθος να αθωώσει  τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Η Χρυσή Αυγή δεν θα αφήσει φυσικά την ύποπτη αυτή ιστορία ανεξιχνίαστη.

Αύριο θα καταθέσουμε ως κόμμα αίτημα διενέργειας ειδικής εξεταστικής επιτροπής η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής:

1. Ενδελεχή εξέταση του dna του υπερτυχερού με σκοπό να διαπιστωθεί αν έχουμε να κάνουμε με αγνό ελληνικό γενετικό υλικό.

2. Λεπτομερή εξέταση του χρώματος του φερόμενου ως νικητή. Συνάδει το χρώμα του δέρματός με τα γνωστά χαρακτηριστικά της λευκής ελληνικής φυλής;

Δεν μας νοιάζει τί φαίνεται στα χαρτιά του. 

Ακόμη και να δηλώνει Έλληνας η λαθρουπόστασή του μπορεί να εύκολα να προδοθεί από ενδεχόμενο σκουρόχρωμο δέρμα.

Και ο Σχορτσιανίτης Έλληνας μας το παίζει.

3. Αιματολογικές εξετάσεις του παίχτη οι οποίες θα δείχνουν με ακρίβεια εάν το αίμα του είναι αίμα αγνό ελληνικό.

4. Εάν η φήμη ότι η συμπλήρωση του τυχερού δελτίου έγινε με ευλογημένο στυλό ισχύει, να διερευνήσουμε από ποιόν θεό είχε ευλογηθεί το επίμαχο μέσο γραφής.

Από τον Θεό των Ελλήνων ή μήπως από κανέναν Αλλάχ;»

Την ίδια στιμή, ο Ηλίας Κασιδιάρης με τηλεφωνική του παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή επισήμανε πως πιθανό μαύρισμα απο ηλιοθεραπεια μπορεί να δυσχεράνει τις ερευνες για την φυλετικη του καταγωγή.

«Ας ελπίσουμε ότι ο παίχτης δεν ξεκίνησε ήδη τα μπάνια στις θάλασσες και τις ηλιοθεραπείες γιατί σε αυτή την περίπτωση η εξεταστική επιτροπή θα δυσκολευτεί κάπως.

Θέλουμε η υπόθεση να διαλευκανθεί όσο το δυνατόν συντομότερα».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο προφυλακισμένος βουλευτής του κόμματος.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: