Σαμαράς: «Εγώ τις τουαλέτες της Βουλής θα τις έχω ανοιχτές για όλον τον λαό!»

SAMARAS-22
Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και στον ισχύοντα κανονισμό χρήσης των κοινοβουλευτικών τουαλετών εξαπέλυσε με δηλώσεις του το μεσημέρι τις Τετάρτης ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε μάλιστα πως μόλις επανέλθει στην πρωθυπουργία θα καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο αποχετευτικής ανασυγκρότησης το οποίο θα καταργεί οριστικά και αμετάκλητα κάθε απαγορευτικό εισόδου που έχει επιβληθεί στο κοινοβουλευτικό WC από την πρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στα τηλεοπτικά συνεργεία:

«Από τότε που ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ το WC της Βουλής έχει μετατραπεί σε ένα πραξικοπηματικό κοινοβουλευτικό γκέτο.

Αυτό που συνέβη αυτές τις μέρες με τους αστυνομικούς δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Απλά, τα θύματα στο παρελθόν φοβόντουσαν να ανοίξουν το στόμα τους όπως ακριβώς φοβούνται να ανοίξουν και το φερμουάρ τους ή τον πισινό τους μέσα στο συγκεκριμένο χώρο.

Με εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου οι σκατοφύλακες που περιφρουρούν τον χώρο εμποδίζουν καθημερινά την είσοδο σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες πολιτών ακόμη και στις περιπτώσεις που οι τελευταίοι χέζονται κυριολεκτικά πάνω τους.

Η Νέα Δημοκρατία μόλις επανέλθει στα πράγματα θα σπάσει όλες αυτές τις χουντικού τύπου απαγορεύσεις και θα καταστήσει τον συγκεκριμένο χώρο όαση πρωκτικής ανακούφισης κάθε Έλληνα πολίτη.

Χωρίς χρονικούς περιορισμούς μάλιστα.

24 ώρες το εικοσιτετράωρο κάθε Έλληνας πολίτης ή νόμιμος μετανάστης θα μπορεί ελεύθερα και χωρίς κανέναν προέλεγχο να εναποθέτει τις κουράδες ή τα ούρα του μέσα στις φιλόξενες κοινοβουλευτικές λεκάνες.

Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2015 μ.Χ. το χέσιμο να είναι προνόμιο των Βουλευτών και όχι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη.

Επιτρέψτε μου επ’ ευκαιρία να σας εξομολογηθώ και μία ακόμη σκέψη μας ως κόμμα πάνω στο ζήτημα.

Μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η αριστερή παρένθεση και επανέλθουμε στην εξουσία, το πρώτο Υπουργείο Κοινοβουλευτικής Αποχέτευσης-Αφόδευσης-Ενούρησης θα γίνει πραγματικότητα».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: