Μαρκαριάν: «Δίχτυα ψαράδων είχαν τα τέρματα των Φερόε! Αν βάζαμε κι άλλα γκολ θα σκίζονταν!»

markarian
Καταγγελίες-βόμβα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος αλλάζει πλήρως τα δεδομένα σχετικά με τη δεύτερη ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τους ψαράδες των Νησιών Φερόε.

Μιλώντας αναλυτικά σε γνωστή αθλητική εφημερίδα της Αρμενίας, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προέβη σε σοκαριστές καταγγελίες οι οποίες εξηγούν αναλυτικά τα αίτια του νέου εθνικού στραπάτσου.

Ένα στραπάτσο που όπως αποδεικνύεται τελικά δεν είχε καμία σχέση με την κακή απόδοση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι επίμαχες δηλώσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν: 

«Αναγκάζομαι να τα πω έξω από τα δόντια γιατί όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να επιτίθενται αιχρά στην ομάδα και να την κατηγορούν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τους λόγους που αναγκαστήκαμε να χάσουμε ξανά.

Λοιπόν. Όπως όλοι σας γνωρίζετε οι αντίπαλοί μας το Σάββατο πέρα από ποδοσφαιριστές ασκούν παράλληλα και το επάγγελμα/χόμπι του ψαρά.

Αυτό που δεν ξέρει όμως κανείς είναι ότι αντίστοιχο είδος διχτυών έιχε τοποθετηθεί παράτυπα και στα 2 τέρματα που φύλαγε ο τερματοφύλακάς τους.

Στο ημίχρονο μάλιστα είδα με τα μάτια μου έναν ψαρά και στενό φίλο του οδοποιού που μας έστειλε στο καναβάτσο, να μπαίνει μέσα χαμογελαστός με δίχτυα ψαρά και να τα στήνει επιμελώς μέσα στο τέρμα που θα επιτίθεντο η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ενώ γνώριζα όλα αυτά που σας είπα, αποφάσισα να μην πω τίποτα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φοβούμενος ότι οι καταγγελίες μου αυτές θα εκληφθούν ως άνανδρη επίθεση στον κλάδο των ψαράδων.

Δεν γίνεται μία περίοδος που υφίσταται παγκόσμια οικονομική κρίση ένας προπονητής να κατηγορεί δημόσια ένα επάγγελμα που στενάζει οικονομικά τα τελευταία χρόνια όπως όλα εξάλλου.

Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι τα δίχτυα στο τέρμα τους ήταν ψαράδων και άρα ευάλωτα σε πιθανό γκολ μας, έδωσα εντολή στους παίχτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πετύχουν τέρματα που κατά πιθανότητα θα είχαν ως συνέπεια το σκίσιμο των διχτυών.

Η μπάλα εξάλλου θα χτύπαγε έτσι και κανέναν θεατή του αγώνα και θα είχαμε διπλωματικό επεισόδιο.

Προτίμησα να χάσουμε παρά να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των λιγοστών κατοίκων των Φερόε.

Ο μόνος παίχτης που αντέδρασε σθεναρά στην απόφασή μου να πετύχουμε γκολ ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ μας.

Μου είπε Σέρχιο «εγώ θα τους καρφώσω ένα έτσι για το γαμώτο κι ας γίνουν τα δίχτυα πουτάνα».

Του λέω τότε «Σωκράτη κάνε ό,τι θες, με δική σου όμως ευθύνη».

Εάν όμως χτυπήσεις άθελά σου κανέναν φίλαθλο να βγεις να πεις ότι εγώ ήμουν κατηγορηματικά αντίθετος στην επίτευξη γκολ.

Παρεμπιπτόντως στο γκολ του Παπαπασταθόπουλου, αν δείτε καλά το replay δείτε και έναν Δανέζικο μπακαλιάρο που ήταν ξεχασμένος μέσα στα δίχτυα τους να πετάγεται προς την εξέδρα λόγω της ταχύτητας της μπάλας».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: