Περιφορά των λειψάνων του ΠΑΣΟΚ στο «Γ. Γεννηματάς» διέταξε η νέα πρόεδρος του κινήματος!

99819-223330
Με πολιτικές εορταστικές εκδηλώσεις στο νοσοκομείο που έχει πάρει το όνομα του πατέρα της, ξεκινάει την δράση της ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η νεοεκλεγείσα στην ηγεσία του κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η νέα αρχηγός της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, για πρώτη φορά στην ιστορία του κόμματος όλα τα λείψανα αυτού πρόκειται να τεθούν για ελεύθερο λαϊκό προσκύνημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς εξέχουσα θέση θα έχουν τα λείψανα όλων των ιστορικών και προσφάτως αγιοποιημένων πολιτικών πτωμάτων του κινήματος.

Πρόκειται για τα λείψανα:

1. Του Ανδρέα Παπανδρέου

2. Του Γεώργιου Ανδρέα Παπανδρέου ή Γ.Α.Π.

3. Του Κώστα Σημίτη

και 4. του Ευάγγελου Βενιζέλου

Το πολιτικό πτώμα του τελευταίου προσώπου λόγω του πρωτοφανούς όγκου που το διακρίνει πρόκειται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ειδικό γερανό που  έχει κατασκευάσει η SIEMENS ειδικά για την περίσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δεκάδες πιστούς στο όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου τα παραπάνω σοσιαλδημοκρατικά λείψανα διαθέτουν αποδεδειγμένες θαυματουργές ιδιότητες.

Ήταν 2001 όταν έγινε γνωστή η υπόθεση διορισμού σε ΔΕΚΟ 30χρονου αφισοκολλητή του κόμματος  που είχε προσκυνήσει για λίγες ώρες τα λείψανα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η συγκεκριμένη συγκινητική ιστορία είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο με την Εκκλησία της Ελλάδος να κάνει επίσημα λόγο για ξεκάθαρο θαύμα της σοσιαλδημοκρατίας.

Η περιφορά των λειψάνων θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τις πύλες του διάσημου κρατικού νοσοκομείου να είναι ανοιχτές σε κάθε μέλος ή φίλο του κόμματος που θέλει να επωφεληθεί της θαυματουργής δύναμης των οστών.

Την εκδήλωση πρόκειται να ανοίξουν κορυφαία στελέχη της SIEMENS και εταιρείων κατασκευής υποβρυχίων που πρόκειται να τονίσουν για ακόμη μία φορά τις διαχρονικά άριστες σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την υγιή επιχειρηματικότητα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: