Αλκοτέστ για τους διαδηλωτές του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» διέταξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

menoume2_0
Την παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν διαδηλωτές της συγκέντρωσης ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ να γλεντάνε για τα επιτεύγματα της Ε.Ε!

Η σημερινή απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου προβλέπει την υποβολή σε αλκοτέστ όλων των ευρωπαϊστών που έδωσαν το παρόν στο Σύνταγμα τόσο στο συλλαλητήριο της Δευτέρας όσο και σε αυτό της προηγούμενης Πέμπτης.

Για την εφαρμογή του παραπάνω ελέγχου πρόκειται να ενεργοποιηθούν ειδικά κλιμάκια της Τροχαίας στα οποία σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Πανούση έχει ήδη ανατεθεί η αρμοδιότητα διαλέυκανσης της υπόθεσης.

Με σημερινή της επιστολή σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, SKAI και άλλα νεοφιλελεύθερα μορφώματα που καλούσαν στη χθεσινή ευρωσύναξη, η κυρία Κωνσταντοπούλου ζητάει να δοθούν στο φως της δημοσιότητας τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των συγκεντρωμένων.

Δεν αποκλείονται μάλιστα ακόμη και αιφνιδιαστικοί έφοδοι της Αστυνομίας σε πολυτελή μπαρ του Κολωνακίου και της Παραλιακής που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αγοραστεί τα ποτά των ευρωπαϊστών.

Στα χέρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχουν φτάσει δεκάδες καταγγελίες για ποτά-μπόμπες, ακόμη και για κοκτέιλ μολότοφ που θα μπορούσαν εύκολα να είχαν μετατραπεί σε πολεμοφόδια των ευρωπαϊστών.

Αίσθηση επίσης προκαλούν οι μαρτυρίες για διαδηλωτές οι οποίοι σε επίδειξη υπερβάλλοντα φιλοευρωπαϊκού ζήλου κατανάλωναν μπουκάλια με το γνωστό είδος μνημονιακού νερού (ΕΝΦΙΑλωμένο).

Aπό τις αρχές ερευνάται ακόμη και πιθανή λειτουργία μυστικού υπαίθριου μπαρ στον χώρο της Πλατείας Συντάγματος που πέρασε απαρατήρητο λόγω της λαοθάλασσας που είχαν δημιουργήσει οι συγκεντρωμένοι.

Για όσους ευρωπαϊστές υπερέβησαν το επιτρεπόμενο όριο κατανάλωσης αλκοόλ πρόκειται να εφαρμοστούν αναλογικά οι διατάξεις που προβλέπονται για τους μεθυσμένους οδηγούς αφού σύμφωνα με την Πρόεδρο της Βουλής οι συμμετέχοντες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ οδήγησαν την κυβέρνηση στην υπογραφή μίας ταπεινωτικής νεοφιλελεύθερης συμφωνίας.

Νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με το αλκοτέστ πρόκειται να γίνουν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στην ΕΡΤ εντός της ημέρας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: