Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν Παναθηναϊκό Κίνημα, Λεβέντης, Τζήμερος, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

91027ea2572fb9bc985e39b6680f62ede34236af.768.513.ed5c6e551cf4218b37beb9fe316c60c45223fa50
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μετάβαση Ελλήνων πολιτικών αρχηγών στις Βρυξέλλες προκειμένου να ενισχυθεί κι άλλο η διαπραγματευτική θέση της ελληνικής κυβέρνησης. 

Μετά την επιτυχημένη επίσκεψη Σαμαρά, Γεννηματά, Θεοδωράκη, την σκυτάλη τώρα στη μάχη υπέρ των εθνικών συμφερόντων παίρνουν τα μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν ήδη λάβει τις προσκλήσεις τους από τους εκπροσώπους των θεσμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Βελγική πρωτεύουσα θα έχουν καταφθάσει σίγουρα (και) οι ακόλουθοι πολιτικοί ηγέτες:

1. Θάνος Τζήμερος (Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά).

2. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

3. Ο Πρόεδρος της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος

4. Η Κεντρική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ( Δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε συναντήσεις αλλά να κάψει σημαίες της Ε.Ε. έξω από το κτίριο που γίνεται οι διαβουλεύσεις).

5. Ο φυλακισμένος Πρόεδρος των Οικολόγων Δημοσθένης Βεργής (ζήτησε τριήμερη άδεια από την φυλακή προκειμένου να τιμήσει την πρόσκληση που του έγινε).

6. Αντιπροσωπεία του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών.

7. Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού Κινήματος

Στο μεταξύ ιδιαίτερη ανησυχία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων προκαλεί στους θεσμούς η απόφαση 3 ιστορικών πολιτικών κομμάτων να αρνηθούν κατηγορηματικά την μετάβασή τους στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α, τον αρχηγό του κόμματος ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ, και τους εκπροσώπους των ΜΛ-ΚΚΕ και ΚΚΕ-ΜΛ.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή πάντως θα συνεχίζονται οι προσπάθειες των Τροικανών να πείσουν τους παραπάνω να αφήσουν τους εγωισμούς και να μεταβούν και αυτοί στην τοποθεσία που διεξάγονται οι κρίσιμες για την Ευρωπαϊκή Οικογένεια διεργασίες.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: