Με πάνες ακράτειας θα ψηφίζει από Τετάρτη τα μνημονιακά μέτρα γνωστός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

kyritsis-vouleftis-syriza-570-800x533
Ομόφωνα δεκτό έγινε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα του Γιώργου Κυρίτση για αντιμνημονιακές πάνες ακράτειας ειδικά σχεδιασμένες για την ανακούφιση όσων βουλευτών της κυβέρνησης υπερψηφίζουν τα μέτρα του αριστερού μνημονίου.

Είχε προηγηθεί η αιφνιδιαστική ενούρηση του γνωστού βουλευτή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πρώτου νομοσχεδίου με τα μνημονιακά προαπαιτούμενα. Μία ενούρηση η ένταση της οποίας είχε συγκλονίσει για ώρες το πανελλήνιο.

Το συγκεκριμένο συμβάν είχε αφήσει άναυδους  φυσικά και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πολλοί εκ των οποίων εκείνη τη στιγμή είχαν λανθασμένα εκτιμήσει πως ο κύριος Κυρίτσης κατουρήθηκε από τη χαρά του για την μνημονιακή του μεταστροφή.

Εν συνεχεία όμως, το θέμα αποσαφηνίστηκε με τον αριστερό βουλευτή να αποδίδει το κατούρημά του σε ενστικτώδη πράξη ιδεολογικού αυτοεξευτελισμού.

Το πρωτοφανές περιστατικό ενεργοποίησε αμέσως τα αντανακλαστικά του Αλέξη Τσίπρα με εντολή του οποίου συνεδρίασαν εκτάκτως όλα τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έγινε δεκτό το αίτημα του ευάλωτου στο κατούρημα βουλευτή για άμεση χορήγηση αντιμνημονιακών πανών ακράτειας σε κάθε βουλευτή της κυβέρνησης η ουροδόχος κύστη του οποίου αντιμετωπίζει ανάλογα συνειδησιακά διλήμματα.

Η συγκεκριμένη απόφαση πρόκειται να αρχίσει να εφαρμόζεται από την ψηφοφορία της Τετάρτης.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης κάθε βουλευτής των δύο κυβερνητικών κομμάτων που σκοπεύει να ψηφίσει (ξανά) «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» μπορεί να δηλωθεί στην ειδική λίστα προτεραιότητας που έχει αρχίσει ήδη να διακινείται από το Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με εντολή του Αλέξη Τσίπρα δείγμα των ούρων του Γιώργου Κυρίτση έχει σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση προκειμένου να διερευνηθεί η ακριβής ποσότητα αντιμνημονίου που βρίσκεται στην ουροδόχο κύστη του βουλευτή.

«Σε περίπτωση που τα ούρα δείξουν ότι ο Κυρίτσης παραμένει ακόμη αντιμνημονιακός θα ζητήσω την άμεση απομάκρυνσή του από την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει ανάγκες από βουλευτές που θα νομιμοποιούν καθημερινά και με ευχαρίστηση κάθε τμήματα του πραξικοπήματος που υπέγραψα».

δήλωσε εξοργισμένος ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σημερινής εξόδου του από την Κουμουνδούρου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: