ΕΔΕ για την υπόθεση οπλίτη που είδε τον Χριστό φαντάρο διέταξε ο Πάνος Καμμένος!

cb5eadb6164d3f2e474a42667c62e77e
Την διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να ελεγχθεί η βασιμότητα γραπτής καταγγελίας οπλίτη θητείας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι είδε τον Χριστό φαντάρο, διέταξε το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Καμμένος.

Για μία πρωτοφανή στα χρονικά υπόθεση η έκβαση της οποίας μπορεί να αλλάξει τον πυρήνα της Ορθοδοξίας έκανε λόγο ο Υπουργός Άμυνας προαναγγέλοντας μαρτυρικές καταθέσεις τόσο του προσωπικού όσο και των φαντάρων του στρατοπέδου στο οποίο υποστηρίζεται ότι εθεάθη ο Ιησούς.

Η καταγγελία υπεβλήθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής από οπλίτη που υπηρετεί την 9μηνη θητεία του σε στρατόπεδο του Έβρου και έχει ήδη κάνει τους ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων να χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους.

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το θέμα:

«Έχω διαβάσει εκατοντάδες φορές την Αγία Γραφή και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε κανένα σημείο δεν λέει ότι ο Χριστός είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Αποκλείεται να είχε πάει φαντάρος και να μην είχε γνωστό από τους μαθητές του. 

Αποκλείεται επίσης να του στείλαμε φύλλο πορείας φέτος και να μην μου είπε κανείς από τους αρμόδιους στο ΓΕΣ τίποτα.

Σε περίπτωση που έγινε κάτι τέτοιο και δεν ειδοποιήθηκα, συντρέχουν βαρύτατες πειθαρχικές ευθύνες των κατωτέρων μου.

Είναι δυνατόν να μπαίνει να υπηρετήσει ο Θεάνθρωπος και να μην είμαι εγώ εκεί να ποζάρε στις κάμερες και να να κόψω καμιά κορδέλα για το νταβαντούρι;

Αυτό που ξέραμε μέχρι σίγουρα με βεβαιότητα για τον Χριστό, είναι πως είχε για κάποιο διάστημα είχε ασκήσει το επάγγελμα του ξυλουργού. Τίποτα παραπάνω απολύτως.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω πως η προηγούμενη πολιτική ηγεσία είχε σκανδαλωδώς αρχειοθετήσει δεκάδες καταγγελίες φαντάρων που λέγανε ότι είχαν δει την Παναγία περίπολο.

Σκεφτείτε να είχαν ερευνηθεί και να είχανε αποδειχθεί αληθινές.

Μετά θα μιλάγαμε για ριζικές αλλαγές σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά της ίδιας της θρησκείας μας.

Δηλώνω δημόσια πως σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Χριστός έχει βάλει τα χακί και υπηρετεί την πατρίδα μας, θα πάω στο στρατόπεδο που τον έχουν στείλει και θα εισηγηθώ στον διοικητή του να του δώσει 10 ημέρες τιμητική από εμένα.

Ξηγημένα πράγματα».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: