«Εξαιρείται το χύμα στο κύμα τσίπουρο από την απαγόρευση» διευκρινίζει το Υπουργείο Οικονομικών!

upl55ab80cc9d7ea

Νομοθετικές πρωτοβουλίες για την ελάφρυνση του πλήγματος που πρόκειται σύντομα να δεχθούν τόσο οι διακινητές όσο και οι λάτρεις του χύμα τσίπουρου εξήγγειλε το απόγευμα της Τρίτης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ειδικότερα με τροπολογία που πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στο επίμαχο νομοσχέδιο, το χύμα στο κύμα τσίπουρο θα εξαιρεθεί εντελώς από την απαγόρευση διακίνησης με μεγάλο ερωτηματικό του ζητήματος όμως να παραμένει η ακριβής ερμηνεία της εξαίρεσης.

Κατά την πρώτη -και πιο καλοκαιρινή εκδοχή το θέματος-, η διακίνηση του χύμα τσίπουρου θα μπορεί εφεξής να γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο κύμα, στις διάφορες δηλαδή θάλασσες της ελληνικής επικράτειας.

Στην περίπτωση αυτή πρόκειται να ακολουθήσει αναλυτική λίστα με τις παραλίες της χώρας που θα μπορούν να στηθούν οι οινοπνευματώδεις πιάτσες των ενδιαφερομένων.

Κατά την δεύτερη ερμηνεία, το χύμα στο κύμα θα αφορά μόνο τους διακινητές του γνωστού ποτού οι οποίοι προκειμένου θα ξεκινούν τις διανομές μόνο εφόσον έχουν φροντίσει να αποδείξουν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι τύποι χαλαροί και αυθόρμητοι.

Η εν λόγω εξαίρεση αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης η οποία μάλιστα προκειμένου να πείσει τους δανειστές  αναγκάστηκε να επιστρατευθεί  όλες τις ισχυρές γνωριμίες του Πάυλου Χαϊκάλη από το τσιπουράδικο του 50-50.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον σύντροφο Παύλο για την πολύτιμη βοηθειά που προσέφερε στην διαπραγμάτευση που κάναμε για το φλέγον θέμα του τσίπουρου.

Παρ’ ότι αναρμόδιος για θέματα οικονομίας, ο Χαϊκάλης κατόρθωσε να πείσει τους Τροικανούς να περιλάβουν την επίμαχη εξαίρεση απειλώντας τους ακόμη και με Κούγκι πιο οδυνηρό και από αυτό που εισηγούνταν τις προάλλες ο Καμμένος.

Σημαντικό ρόλο φυσικά παίξανε και τα μεγάλα κονέ του Παύλου από την πολυετή εμπειρία του στο τσιπουράδικο του 50-50.

Η σημερινή διαπραγματευτική νίκη ανήκει στον Παύλο αλλά και σε όλον τον ελληνικό λαό.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ!»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το θέμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: