Διαρροές φοβάται ο Τσίπρας. Με υδραυλικούς η σημερινή ψηφοφορία των μέτρων!

tsipras-koinovouleftiki-omada-1-864x400_c (1)
Αποφασισμένος να μετέλθει οποιοδήποτε μέσο χρειαστεί προκειμένου να μπει οριστικό και αμετάκλητο φρένο στις διαρροές της κοινοβουλευτικής του ομάδας, είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πρωινή κλειστή σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του, αποφασίστηκε ομόφωνα η παρουσία είκοσι τουλάχιστον ετοιμοπόλεμων υδραυλικών καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης και ψηφοφορίας.

Σημειώνουμε ότι πρόκειται για μία ιστορική για το ελληνικό κοινοβούλιο εξέλιξη, αφού μέχρι σήμερα –πλην βουλευτών- στα κοινοβουλευτικά έδρανα έχουν καταφέρει να καθίσουν κωμικοί, κλόουνς, και οργανοπαίχτες.

Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και για την επιστράτευση εμπειρότατων υδραυλικών που τις μέρες αυτές βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια, αφού στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι όλες οι σημερινές διαρροές να αντιμετωπιστούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ιθύνων νους στο σημερινό ριζοσπαστικό σχέδιο του πρωθυπουργού:

Σε περίπτωση που οι διαρροές είναι πολύ μεγάλες, σε βαθμό δηλαδή που να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν επαρκώς από το ειδικό 20μελές συνεργείο υδραυλικών που έχουμε παραγγείλει, δεν διστάζουμε να το φτάσουμε στα άκρα.

«Να περιμένετε ακόμη και βίαιες προσαγωγές υδραυλικών, αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί.

Η μνημονιακή ενότητα της ριζοσπαστικής αριστεράς πρέπει να προστατευθεί με κάθε κόστος.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω, πως όλοι οι υδραυλικοί που θα χρησιμοποιήσουμε θα πληρωθούν σε χαρτονομίσματα ευρώ και όχι δραχμών ή IOU όπως κάποιοι αφελώς αφήσαν να εννοηθεί.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα στην ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας.

Είναι πραγματικά σοκαριστικό να βλέπεις αριστερούς βουλευτές που να προσβάλλουν βαύνασα το προφίλ του κόμματος αρνούμενοι πεισματικά να ψηφίσουν μνημονιακά μέτρα».

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι μεταξύ των υδραυλικών που θα αναλάβουν την ειδική κυβερνητική αποστολή, βρίσκεται και ο διάσημος Σάκης από το Love Story.

Ο ίδιος πάντως δεν επιβεβαιώνει τη σημερινή του παρουσία στη Βουλή φωνάζοντας συνεχώς στους δημοσιογράφους που τον ρωτούν «Προσωπικά Ζητήματα Συζήτηση Κομμένη»!

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: