Το πρώτο του κατούρημα μετά από 40 χρόνια εκτέλεσε διάσημο μοντέλο-ηθοποιός!

8cf308a2cd7c073d56660dd3c1bff29b
Πρωτοφανή σάλο στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση της παρθενικής ενούρησης γνωστού Έλληνα ηθοποιού μετά από 40 ολόκληρα χρόνια πολυτάραχης σεξουαλικής ζωής.

Πρόκειται φυσικά για τον Γιάννη Σπαλιάρα η καυτή εξομολόγηση του οποίου για τον συνολικό αριθμό γυναικών που έχει συνευρεθεί, έχει εδώ και ώρες προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στο διαδίκτυο.

(Παραθέτουμε ορισμένα από αυτά, ενδεικτικά)

«Τουλάχιστον τώρα ξέρω γιατί η παρέα μου και εγώ δεν γαμάμε ποτέ. Ευχαριστούμε Γιάννη που μας έλυσες την απορία.

Επιτέλους ένας που χτυπάει την υπογεννητικότητα στην πράξη. Γιάννη είσαι πατριώτης. Συνέχισε με τον ρυθμό αυτό και μην ακούς κανέναν.

Έναν Σπαλιάρα θέλει μου τελικά στην εξουσία. Να γαμήσει τους τροικανούς. Ο Γιάνης με το ένα νι απέτυχε παταγωδώς. Να δοκιμάσουμε τώρα αυτόν με τα δύο. Γιάννη please βρες χρόνο από τα πηδήματα και βάλε υποψηφιότητα στις εκλογές».

Με άρτια επιστημονική υποβοήθηση το ιστορικό κατούρημα Σπαλιάρα!

Για το παρθενικό κατούρημα του διάσημου επιβήτορα χρειάστηκε η συμβολή 15 διακεκριμένων ουρολόγων παγκοσμίας φήμης οι οποίοι και τον υποστήριζαν ψυχικά καθ΄όλη τη διάρκεια της προσπάθειας.

Το κατούρημα διεξήχθη το νωρίς το πρωί του Σαββάτου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παραλίγο να γαμήσει και την λεκάνη!

Εντύπωση έχει προκαλέσει η μαρτυρία ουρολόγου που ήταν παρών στη διαδικασία σχετικά με τη συμπεριφορά του μοντέλου κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας:

«Γιάννη please μην κοιτάς για λίγο την τρύπα της λεκάνης. Κάνε σαν να μην υπάρχει. Δεν θέλουμε να μας την γαμήσεις και αυτή».

ήταν η σπαρακτική έκκληση του ουρολόγου στον Σπαλιάρα.

Η αμύθητη ποσότητα ούρων που βρισκόταν κλεισμένη στην ουροδόχο κύστη του Σπαλιάρα, έχει δώσει την ιδέα στην κυβέρνηση να δημιουργηθoύν τράπεζες ούρων σε όλη την επικράτεια.

Ο φόβος όμως για ενδεχόμενο κούρεμα κατάθεσεων και σε αυτές, έχει κάνει τους κυβερνητικούς κύκλους να εμφανίζονται -μέχρι στιγμής- ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

«Τώρα που το cheap-ουρο θα απαγορευθεί από την Τρόικα, ήρθε η ώρα τα ούρα του Γιάννη Σπαλιάρα να αποτελέσουν το αναγκαίο κοινωνικό υποκατάστατο. 

Η νέα μνημονιακή πραγματικότητα χρειάζεται ριζοσπαστικές ιδέες που θα την κάνουν να μοιάζει όντως αριστερή.

Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ακόμη και αγωγό και να κάνουμε εξαγωγές των ούρων Σπαλιάρα σε ξένες χώρες».

δήλωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον SKAI.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: