Τσίπρας: «Με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης διαφημίσαμε την συμπρωτεύουσα σε όλον τον κόσμο!»

tsipras-2
Την εσκεμμένη επιλογή της Θεσσαλονίκης ως της πόλης που θα έπαιρνε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας των προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στην σταθερά αντιμνημονιακή εφημερίδα KONTRA News:

«Όπως εύστοχα λέγανε οι στωικοί φιλόσοφοι Ουδέν κακό αμιγές καλού.

Μπορεί το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης να έμεινε στα χαρτιά, από την άλλη όμως η  διαφήμιση της πανέμορφης πόλης μας στα πέρατα του κόσμου μέσω της συνεχούς προβολής της συγκεκριμένης προεκλογικής μας δέσμευσης, κάνει την ελπίδα να έρχεται με φόρα και στον τουρισμό.

Θυμάστε το 2010 που ο Παπανδρέου προανήγγειλε το μνημόνιο 1 από το πανέμορφο Καστελλόριζο;

Όπως είχε εξομολογηθεί και ο ίδιος λίγο αργότερα, η τουριστική ανάδειξη του συγκεκριμένου γραφικού νησιού συνιστούσε τότε την απόλυτη κοινωνική προτεραιότητα.

Και προς έκπληξη πολλών που τον είχαν κατακρίνει τότε, η επιλογή του αυτή επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Σύμφωνα με διατροφικά στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., το 2011 χιλιάδες πολίτες από διάφορες χώρες του κόσμου σταμάτησαν να τρώνε σπανακόριζο και άρχισαν να το ρίχνουν στο καστελόριζο.

Το θεωρείτε τυχαίο αυτό;

Πάμε τώρα στα δικά μας. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και ανακοίνωσα το πρόγραμμα, η Θεσσαλονίκη έχει γίνει κυριολεκτικά το τουριστικό επίκεντρο του πλανήτη.

Να φανταστείτε, παραγγέλνουν μπουγάτσες με τυρί ακόμη και από την Ασία.

Επίσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί θεαματικά.

Από εκεί που ψάχνανε Έλληνες οπαδούς πλέον όλες οι ανάγκες τους στην εξέδρα καλύπτονται από Ευρωπαίους, Ασιάτες, ακόμη και Αφρικανούς.

Η ζήτηση σε κουλούρια θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Χθες το γραφείο με επισκέφθηκε κατενθουσιασμένος κουλουρτζής της Εγνατίας που πλέον παίρνει παραγγελίες από όλη την Ευρώπη.

Μην μιλήσω για τις μπουγάτσες με κρέμα και τα λαχταριστά τρίγωνα Πανοράματος.

Τα τρίγωνα πανοράματος αποτελούν πλέον δίχως αμφιβολία τα πιο δημοφιλή σχήμα του πλανήτη.

Άνθρωποι από όλες τις χώρες επισκέφτονται την Θεσσαλονίκη αποκλειστικά και μόνο για να γευτούν τις μοναδικές αυτές λιχουδιές της συμπρωτεύουσας.

Καραβάνια τουριστών καταφθάνουν καθημερινά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην πόλη το όνομα της οποίας είχε την τιμή να βρίσκεται δίπλα από το πρόγραμμα που έκανε την Ευρώπη να αλλάξει δραματικά

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν δημοσιευθεί τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού που επιβεβαιώνουν πλήρως όλα όσα ανέφερα παραπάνω».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: