Κόπηκε με εντολή Αλαφούζου εκπομπή του SKAI που διαφήμιζε παρΜΠΡΙΖ!

Ï åðéêåöáëÞò ôçò ÐÁÅ Ðáíáèçíáúêüò êáé ôçò ÐáíáèçíáúêÞò Óõììá÷ßáò ÃéÜííçò Áëáöïýæïò áðáíôÜåé óå åñùôÞóåéò ôùí äçìïóéïãñÜöùí êáôÜ ôçí äéÜñêåéá óõíÝíôåõîçò ôýðïõ ðïõ Ýãéíå óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ óôï Ìáñïýóé, ÐÝìðôç 15 Íïåìâñßïõ 2012. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ
Απόφαση-βόμβα του προέδρου του ομίλου του SKAI λίγες μόνο ώρες μετά τον αποκλεισμό του τριφυλλιού από την Κλαμπ Μπριζ!

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου η αποτροπή ανεπιθύμητων εγκεφαλικών επεισοδίων που θα προκαλούσε αναπόφευκτα αυτή την περίοδο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού η επισήμανση λέξεων που θυμίζουν την ονομασία της Βελγικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η συγκεκριμένη αποφάση ελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης λίγες ώρες μετά τη δραματική για τους πρασίνους ρεβάνς, αφήνοντας κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού τους συντελεστές της εκπομπής που είχαν συμφωνήσει την διεξαγωγή της τηλεοπτικής τους πρεμιέρας το πρωί του Σαββάτου.

Επρόκειτο για μία εκπομπή telemarketing η οποία και θα διαφήμιζε διάφορα μοντέρνα αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτων δίνοντας εμφανή προτεραιότητα στα παρμπρίζ.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη εντύπωση προκαλεί ο ισχυρισμός της Ελληνικής Αστυνομίας πως τις τελευταίες ώρες έχει γίνει δέκτης πολυάριθμων καταγγελιών πολιτών για εκτεταμένες φθορές σε παρμπρίζ IX.

Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες των περιστατικών κάνουν λόγω για αγανακτισμένους νεαρούς που φόραγαν διακριτικά της ομάδας του τριφυλλιού, και καθ’ όλη τη διάρκεια των βανδαλισμών βρίζαν εν χορώ τόσο την Βέλγικη ομάδα όσο και την πόλη από την οποία αυτή προέρχεται (Μπριζ).

Μέχρι στιγμής πάντως κανένας από τους υπάρχοντες σύνδεσμους οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Αλαφούζος με τηλεοπτικό του διάγγελμα στους φίλους του Παναθηναϊκού προσπάθησε να κατευνάσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί προαναγγέλοντας τον πανηγυρικό αποκλεισμό της Αζερικής Καμπάλα από τους πράσινους.

(«Στο Γιουρόπα θα περάσουμε χαλαρά με τον Γάϊδαρο Καμπάλα» είπε χαρακτηριστικά.)

Παράλληλα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ιθύνοντες της εκπομπής που έκοψε επισημαίνοντας πως κάποιες στιγμές το οπαδικό συμφέρον πρέπει να μπαίνει πιο πάνω ακόμη και από το επιχειρηματικό.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: