Θάυμα στην Παναγία της Τήνου: Κορυφαίος πολιτειακός παράγοντας κινήθηκε μετά από 40 χρόνια!


Νέο Θαύμα της Μεγαλόχαρης της Τήνου με αποδέκτη αυτή την φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συγκλονίζει από το πρωί το ιστορικό ελληνικό νησί αλλά και σύσσωμο το πανελλήνιο!

Είχαν περάσει μόλις δέκα λεπτά από το ιερό προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όταν ο επί 40 συνεχή έτη ακούνητος, ακίνητος και για ανεξήγητους μέχρι σήμερα λόγους ατάραχος Πρόεδρος κατόρθωσε να κινήσει με επιτυχία 2 εκ των σωματικών του μελών.

Η κλιμακωτή κίνηση των 2 χεριών του μέχρι εκείνη τη στιγμή παράλυτου πολιτειακού παράγοντα προξένησε κύμα ενθουσιασμού, συγκίνησης και κατάνυξης στο πλήθος που είχε πλημμυρίσει το εσωτερικό του ναού με τον ιερέα που εκτελούσε την εορταστική λειτουργία να φωνάζει επί ώρες δακρυσμένος:

«ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΘΑΥΜΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΚΙΝΗΤΟΣ!

ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΝΗΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ!»

αναφώνησε χαρακτηριστικά ο άφωνος από το θαύμα της Παναγίας ιερέας.

Εν συνεχεία και με ρητή διαταγή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, το ευεργετημένο από την Μεγαλόχαρη σώμα Παυλόπουλου τέθηκε σε δίωρο προσκύνημα από τους πιστούς που είχαν την τύχη να βρίσκονται στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Η αρχική σκέψη του Πάνου Καμμένου, που ήταν και αυτός ο οποίος συνόδευσε τον Παυλόπουλο κατά την άφιξή του στο νησί, ήταν η συγκεκριμένη τελετουργία στο ευλογημένο σώμα να εκτελεστεί ύστερα κάποια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα εκδιδόταν από την κυβέρνηση με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Για τον σκοπό αυτό ο Υπουργός Άμυνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς δυστυχώς να καταστεί εφικτή η συνεννόηση αφού σύμφωνα με τον Φλαμπουράρη που απάντησε στην κλήση Καμμένου ο Έλληνας πρωθυπουργός εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε εορταστικό προσκήνυμα του Μνημονίου 3.

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω σύντροφε Πάνο αλλά ο Αλέξης αυτή την ώρα εκτελεί εορταστική λιτανεία της νέας συμφωνίας στο Μέγαρο. Η συγκεκριμένη τελετουργία δεν μπορεί να διακοπεί για κανέναν λόγο.

Να σου πω επ’ ευκαιρίας πως καλέσαμε ως επίτιμο προσκεκλημένο τον Σόιμπλε αλλά δυστυχώς δεν μας τίμησε με την παρουσία του. Πάρε με μετά.

Σκίζουμε τώρα τα 2 παλιά μνημόνια μαζί με Σακελλαρίδη. Ακούς φαντάζομαι τί γίνεται! Χαμός!

Σημειώνουμε πως η θαυματουργή κίνηση του σώματος του Προέδρου κατέστη δυνατόν να καταγραφεί από τον ένα ψάλτη του ναού ο οποίος και δεσμεύθηκε δημοσίως πως το πλήρες οπτικοακουστικό υλικό θα ανέβει εντός της ημέρας στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η είδηση του λαμπρού θαύματος στο σώμα Παυλόπουλου έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου προξενώντας για ακόμη μία φορά κύμα θετικών σχολίων και μεγαλοπρεπούς διαφήμισης για την πληγωμένη από τα μνημόνια πατρίδας μας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: