Ο Τσακαλώτος υπογράφει με μόριο που έδωσα εγώ στους εκπαιδευτικούς, καταγγέλλει ο Λοβέρδος!

tsakalotos-ypografi
Επικίνδυνα πολώνεται η σύγκρουση μεταξύ των κομμάτων εν όψει των εθνικών εκλογών!

Για ξεδιάντροπη κλοπή ενός από τα μόρια που σκόπευε να δώσει στους εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Παιδείας, καταγγέλει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Ανδρέας Λοβερδος!

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ προειδοποιεί μάλιστα τον τσάρο της οικονομίας με προσφυγή στην δικαιοσύνη σε περίπτωση που εκείνος αψηφήσει την ένσταση και δεν αλλάξει άμεσα την υπογραφή του.

Ακολουθεί η σημερινή ανάρτηση του Λοβέρδου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Σήμερα ολοκλήρωσα το διάβασμα του τρίτου μνημονίου και με ιδιαίτερη θλίψη και απορία διαπίστωσα πως η υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών αποτελεί φτηνή αντιγραφή ενός από τα σπάνιου μεγέθους μόρια που είχα τάξει τις προάλλες στους εκπαιδευτικούς.

Για κακή τύχη του κυρίου Τσακαλώτου τυγχάνει να έχω κρατήσει στο γραφείο μου όλα τα γνήσια αντιγραφα των μορίων που σκόπευα να δώσω ως Υπουργός.

Η αντιπαραβολή λοιπόν της παράνομης υπογραφής με ένα εξ αυτών αρκούσε για να αντιληφθώ την ξεδιάντροπη κλοπή.

Για την βασιμότητα της καταγγελίας μου θα επικαλεστώ αν χρειαστεί και την μαρτυρία του ιδιοκτήτη του sex shop στο οποίο και είχα αναθέσει τότε την κατασκευή των μορίων.

Καλώ τον Κύριο Τσακαλώτο: 

  1. Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το θέμα
  2. Να προβεί άμεσα σε αλλαγή της υπογραφής του

Διαφορετικά δηλώνω πως θα προβώ σε όλες τις διαθέσιμες νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου».

Από την άλλη πλευρά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κληθείς να σχολιάσει την εις βάρος του καταγγελία, τόνισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας δεν έχει ποτέ διανοηθεί να κάνει τον μάγκα με ξένα αρχίδια ή -εν προκειμένω- μόρια.

Δήλωσε μάλιστα έτοιμος για δικαστική επίλυση του ζητήματος  σε περίπτωση που ο Λοβέρδος επιλέξει τη νομική οδό, προκειμένου η συκοφαντία του τελευταίου που πρωτίστως τον πλήττει ως άνδρα να αποκαλυφθεί.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: