Στην Τούμπα το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ- Προσωρινή μετονομασία σε Κωλοτούμπα!

syrizaa_f_2
Για συμβολική απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού που σέβεται τις αλλεπάλληλες κυβεστήσεις του κόμματος έκανε λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Με ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Τούμπα Θεσσαλονίκης πρόκειται να ξεκινήσει και να κλείσει η νέα προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, όπως ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που οι πολιτικές επιλογές ενός κόμματος παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χωροταξικό στήσιμο της προεκλογικής του καμπάνιας.

Το περίπτερο πρόκειται να στηθεί το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αποφάσισε να στηθεί και η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές. (Στα τέσσερα)

Πέρα από τις προεκλογικές ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο χώρο πρόκειται να φιλοξενηθεί σειρά πολιτικών εκδηλώσεων με πιο εντυπωσιακές τις ακόλουθες:

  1. Συμβολικό Σκίσιμο μνημονίων 1 και 2  από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
  2. Εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Μαρξισμός και Μνημόνιο – Δύο Έννοιες Ασύνδετες ή μήπως Άκρως Συγγενικές»; (Σχετικές Ομιλίες από Αλέκο Φλαμπουράρη και Νίκο Παππά)
  3. Συμβολικό σκίσιμο του Προγράμματος Θεσσαλονίκης
  4. Εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άμεση ανάγκη από μία δεξιά πλατφόρμα;» (Ομιλία από Νίκο Φίλη και νέους μνημονιακούς συντρόφους)

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Γιάννη Μπουτάρη με σκοπό να τον πείσει να ενισχύσει την τολμηρή αυτή επιλογή του αλλάζοντας για λίγες μέρες το όνομα της γνωστής δημοτικής κοινότητας.  (Από Τούμπα σε Κωλοτούμπα)

«Με τον Μπουτάρη είμαστε σύντροφοι.

Ο Γιάννης είναι παλαιοΠΑΣΟΚος και εγώ νεοΠΑΣΟΚος.

Είμαι βέβαιος λοιπόν πως θα σεβαστεί την απόφασή μου και θα βαφτίσει με τον δέοντα τρόπο την περιοχή του δήμου του.

Και αν χρειαστεί Παππά για τα βαφτίσια θα του φέρω τζάμπα τον συνεργάτη μου τον Νίκο».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο Kontra Channel.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: