Επιμένει πως είναι αντιμνημονιακός ο Καμμένος! «Να του λέτε σε όλα ΝΑΙ» συνιστούν 10 ψυχίατροι!

kammenos15900
Την δημόσια παρέμβαση 10 παγκοσμίους φήμης Ελλήνων ψυχιάτρων προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες αντιμνημονιακές διακηρύξεις του πρώην Υπουργού Άμυνας και αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Στην σημερινή κοινή τους επιστολή η οποία το πρωί της Κυριακής κοινοποιήθηκε εσπευσμένα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αφού επισημαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης του δεξιού πολιτικού αρχηγού, υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα συλλογικής αντιμετώπισης του ζητήματος από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας.

    Ακολουθεί ολόκληρη η δραματική επιστολή-έκκληση των γιατρών:

«Με ιδιαίτερη θλίψη και αγωνία παρακολουθούμε καθημερινά τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων να συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα συμπεριφερόταν εάν δεν είχε ψηφίσει μνημόνιο.

Η αρχική μας εντύπωση για υπερβάλλουσες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που γίνονταν στα πλαίσια του παραδοσιακά τραβηγμένου πολιτικού λόγου και όχι εξαιτίας κάποιας ψυχικής διαταραχής, δυστυχώς διαψεύστηκαν.

Η συχνότητα των αντιμνημονιακών δηλώσεων του αρχηγού των ΑΝΕΛ που πλέον δείχνει να αρνείται με πάθος και πείσμα την πραγματικότητα, δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια για αδράνεια και εφησυχασμό.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εξετάσει κατ’ ιδίαν τον κύριο η επιστημονική μας διάγνωση είναι πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μαστίζεται από προχωρημένα στάδια αντιμνημονιακής αυθυποβολής.

Πιστοί στις αξίες του ευαίσθητου ιατρικού λειτουργήματος που χρόνια επιτελούμε, απευθύνουμε έκκληση σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας που καλύπτει δηλώσεις του πρώην υπουργού, να δείχνει την δέουσα αυτοσυγκράτηση και να μην αρνείται ποτέ την βασιμότητα όσων λέει.

Νομίζουμε πως η φράση ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Πανούλη μας επαρκεί πλήρως για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Την ίδια στάση συνιστούμε φυσικά και σε όλον τον πολιτικό ή και απλό κόσμο που τυγχάνει να έρχεται σε ζωντανή επαφή με τον ασθενή.

Επισημαίνουμε πως κάθε διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης θα έχει ως εφιαλτική για τον λαό συνέπεια της δραματική επιδείνωσης της κατάστασης του παθόντος, με απρόβλεπτες για το πολιτικό γίγνεσθαι συνέπειες.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη πώς όλες οι -μέχρι στιγμής- προσπάθειες μας να έρθουμε σε επαφή με τον νοσούντα έχουν πέσει στο κενό.

Έχουμε τηλεφωνήσει δεκάδες φορές στα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς όμως, μόλις ζητούμε τον κύριο Καμμένο, μας απαντούν πως είναι απασχολημένος με σκίσιμο μνημονίων.

Αθήνα, 30/08/2015

Με πίστη στο όραμα του Ιπποκράτη

Οι 10 υπογράφοντες ψυχίατροι»

(Αποφασίσαμε να μην αναδημοσιεύουμε τα στοιχεία των γιατρών για λόγους προσωπικών δεδομενων)

Ολόκληρη η επιστολή είναι επίσης αναρτημένη στην επίσημα σελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: