Αρνείται να κάνει σκοπιά σε γερμανικό νούμερο ο Τάσος Κορωνάκης!


«Θα δυσκολευτείτε πολύ να με πείσετε να γίνω γερμανοτσολιάς» φώναξε με οργισμένο ύφος στον διοικητή του στρατοπέδου του Έβρου όπου και υπηρετεί.

Με ένα ηχηρό ΟΧΙ αντίστασης στα γερμανικά κατάλοιπα του Ελληνικού Στρατού ξεκίνησε τη θητεία του στον Στρατό Ξηράς ο 40χρονος πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Ο νεοσύλλεκτος φαντάρος του Έβρου που για πολλά χρόνια παρέμενε ανυπότακτος ξεκαθάρισε εξαρχής τις πολιτικές του προθέσεις στην διοίκηση του στρατοπέδου αρνούμενος εγγράφως να εκτελέσει σκοπιά σε γερμανικό νούμερο (2-4).

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία-μανιφέστο του Τάσου Κορωνάκη στο εστιατόριο της μονάδας:

«Οπλίτες, ανώτεροι αξιωματικοί, σύντροφοι και συμπολίτες που υπηρετείτε και εσείς σε αυτό το στρατόπεδο:

Δεν πρόκειται να με δείτε να γίνομαι ο Τσίπρας του στρατοπέδου.

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο εδώ και τόσα χρόνια αγωνίζομαι να υπέκυψε ταπεινωτικά στον εκβιασμό των Γερμανών υπογράφοντας μνημόνιο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω και εγώ σκοπό να ακολουθήσω αντίστοιχη πορεία εδώ μέσα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Για μένα όσοι φαντάροι εκτελούν γερμανικά νούμερα μετατρέπονται άθελά τους σε γερμανοτσολιάδες.

Πολλοί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ήθελαν σίγουρα να με δουν να στέκομαι σκοπός τέτοια ώρα, προκειμένου εν συνεχεία να βγάλουν νέες βρώμες εις βάρος μου.

Δηλώνω λοιπόν κατηγορηματικά προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν πρόκειται να εκτελέσω ποτέ των ποτών γερμανικό για όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ μέσα.

Ας με βάζουν τα ΕΠΟΠια να μαζεύω τις γόπες του στρατοπέδου όλη μέρα. Ας με βάλουν να κάνω όποια αγγαρεία θέλουν.

Συνένοχος όμως σε εθνική προδοσία εγώ δεν θα γίνω.

Θα αντισταθώ σθεναρά σε κάθε εκβιαστικό τελεσίγραφο του αξιωματικού που εκδίδει τα προγράμματα με τις υπηρεσίες.

Χρέος κάθε πατριώτη οπλίτη θα πρέπει να είναι η περήφανη άρνηση των επιβεβλημένων στο ελληνικό στράτευμα Γερμανικών αξιώσεων για σκοπιές σε εξουθενωτικές για τον οργανισμό ώρες.

Καλώ κάθε συνοπλίτη και σύντροφο που επιθυμεί να αντισταθεί και αυτός στα σχέδια των Γερμανών να ακολουθήσει το παράδειγμά μου προκειμένου έτσι να κάνουμε μαζικό κίνημα διαμαρτυρίας.

Καλώ τον Υπουργό Άμυνας της υπηρεσιακής κυβέρνησης Ιωάννη Γιάγκο να καταργήσει επιτέλους το προδοτικό για τα εθνικά συμφέροντα γερμανικό νούμερο από κάθε είδους υπηρεσία.

Σε όσους με κατηγορούν για μάταιο αγώνα έχω απλά να δηλώσω:

Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: