Στο Μαξίμου ο Α. Μικρούτσικος: Εισήγηση στον Τσίπρα για αποχωρήσεις με σύστημα Big Brother!

tsipras-maximou
Μακριά προμηνύεται η σημερινή νύχτα στο Μαξίμου για τον Έλληνα πρωθυπουργό που αυτή τη στιγμή συναντά τον expert των ελληνικών τηλεοπτικών realities.

Αποκλειστικό θέμα συζήτησης οι καθημερινές αποχωρήσεις στελεχών από την Κουμουνδούρου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που όλοι τον θυμόμαστε για τις ιδιαίτερα σοφές τηλεοπτικές του αναλύσεις και παρεμβάσεις τις εποχές που ήταν παρουσιαστής του ελληνικού Big Brother, είχε υποβάλει αίτημα επείγουσας συνάντησης με τον Τσίπρα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην αίτηση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το  επιτελείο του Έλληνα πρωθυπουργού, περιλαμβάνεται αναλυτική εισήγηση του επιτυχημένου τηλεπαρουσιαστή για project κομματικών αποχωρήσεων το οποίο θα στηρίζεται στην αυστηρή εφαρμογή κανονισμών Big Brother.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Μικρούτσικου, η εφαρμογή στοιχείων πολιτικού reality στις απανωτές αποχωρήσεις στελεχών μπορεί όχι μόνο να αντιστρέψει πλήρως τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για το κόμμα στην κοινή γνώμη, αλλά και να εκτοξεύσει ξανά τη δημοτικότητα του πρωθυπουργου στα ύψη.

Επίσης κατά την εκτίμηση του τηλεπαρουσιαστή, η συσπείρωση που αναμένεται να δημιουργήσει το project μπορεί να κάνει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αυτή τη στιγμή σκέφτονται την αποχώρηση, να αναθεωρήσουν ριζικώς τις απόψεις τους και να παραμείνουν στο κόμμα.

Ενδεκτικά ο Ανδρέας Μικρούτσιος προτείνει τα ακόλουθα:

  • Δεκαήμερη διαβίωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος (Κουμουνδούρου και τοπικές οργανώσεις).
  • 2 Δωμάτια επικοινωνίας. 1 στην Κουμουνδούρου και 1 στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι χώροι αυτοί  θα χρησιμοποιούνται για άμεση επικοινωνία και αλληλεπίδραση των στελεχών με τον Τσίπρα.
  • Σύστημα ψηφοφορίας αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει στα Big Brother (Κάθε στέλεχος θα μπορεί να προτείνει για αποχώρηση 2 άτομα. Στο ένα θα δίνει 1 αρνητική ψήφο και στο άλλο
  • Τα 3 στελέχη που θα συγκεντρώνουν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους θα τίθενται αυτόματα στην κρίση του ελληνικού λαού με εβδομαδιαίο δημοψήφισμα.

Διαρροές από την Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για ιδιαίτερα θερμό κλίμα στην -εν εξελίξει- συνάντηση με στενούς συνεργάτες του Τσίπρα να κάνουν λόγο για σχεδόν βέβαιη υιοθέτηση του project από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Όπως δήλωσε στον SKAI η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, επίσημες ανακοινώσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης πρόκειται να εκδοθούν από το πρωθυπουργικό γραφείο το πρωί της Τετάρτης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: