Ακόμη γλείφει για λίστα ΣΥΡΙΖΑ ο Μητρόπουλος! Ορατός ο κίνδυνος αφυδάτωσής του λένε οι γιατροί!

aleksis-mitropoulos
Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ολικής αφυδάτωσης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με τους γιατρούς ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος!

Αιτία του ορατού πλέον κινδύνου οι εκατοντάδες εργατοώρες που έχουν ξοδευτεί από τον διάσημο τηλε-εργατολόγο για το γλείψιμο των υπευθύνων για την σύνταξη των ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην δραματική προσπάθειά του να πείσει τους ιθύνοντες του κόμματος για την αναγκαιότητα της συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια, λίγο έλειψε να τραυματίσει την γλώσσα του η οποία ήδη σύμφωνα με αναλυτές συνιστά το πιο σκληρά εργαζόμενο εκλογικό αντικείμενο της περιόδου.

Το συνεχές γλείψιμο το οποίο λόγω του εκλογικού άγχους δεν συνοδεύεται από επαρκή κατανάλωση υγρών έκανε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού που τον παρακολουθούν να εκδώσουν έκτακτη ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούν για επάρκεια σάλου μέχρι νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Στην περίπτωση δηλαδή που η συμπεριφορά του εργατολόγου δεν έχει ανασταλεί μέχρι τότε, η είσοδος του βουλευτή σε κατάσταση ασφυκτικής για τον οργανισμό του αφυδάτωσης καθίσταται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Το θέμα Μητρόπουλου ανάγκασε σε παρέμβαση και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ο πρόεδρος του οποίου δήλωσε το πρωί στον SKAI:

«Ο σοβαρός κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Μητρόπουλος έχει αναπόφευκτα μετατρέψει το ζήτημα της υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμο κοινωνικό ζήτημα!

Ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συγκάλεσα έκτακτη γενική συνέλευση για το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να λάβουμε συλλογική απόφαση στήριξης του αιτήματος Μητρόπουλου.

Σε περίπτωση μάλιστα που το αίτημά του απορριφθεί προσανατολιζόμαστε σε απεργείες διαρκείας μέχρι τελικής ευόδωσης του πρωτοφανούς για τα ιατρικά χρονικά γλειψίματος».

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας έχει εδώ και ώρες αρχίσει να πολιορκείται από τηλεφωνήματα φανατικών ψηφοφόρων του εργατολόγου.

Οι ψηφοφόροι του αριστερού βουλευτή ζητούν επιτακτικά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρακάμψει άμεσα τις όποιες ενστάσεις για την επίμαχη υποψηφιότητα προκειμένου ο κίνδυνος αφυδάτωσης να εξαλειφθεί.

Σύμφωνα με διαρροές στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα φέρεται να είχε ακόμη και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής του SKAI Γιώργος Αυτιάς.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: