Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Μητρόπουλος – Λουκέτο στα γραφεία κηδειών για 1 μήνα διέταξε ο Τσίπρας!

1
Πανικό έχει προκαλέσει στους ιδιοκτήτες των γραφείων κηδειών όλης της χώρας η έκτακτη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βάλει λουκέτο στον κλάδο για ένα μήνα εξαιτίας του έντονου φόβου αυτοκτονίας του Αλέξη Μητρόπουλου!

Είχε προηγηθεί η σημερινή οριστική αποφάση της επιτροπής ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου για οριστικό αποκλεισμό του διάσημου εργατολόγου από τα ψηφοδέλτια, παρά τις χθεσινές διαρροές για την τελική τοποθέτηση του βουλευτή σε κάποια μη εκλόγιμη θέση της λίστας.

«Με τις ζωές των βουλευτών μου εγώ δεν έπαιξα ποτέ και ούτε πρόκειται να παίξω ούτε τώρα!

Εάν ο Αλέξης κάνει πράξει την απειλή του και αυτοκτονήσει όχι απλά θα βρούμε τον μπελά μας ως κόμμα που τον αποκλείσαμε, αλλά πολύ φοβάμαι θα γίνει και ταξική εξέγερση στην χώρα που θα είναι μάλιστα χειρότερη και από τα Δεκεμβριανά του 2008.

Δεν θα γίνω εγώ ο ηθικός αυτουργός ούτε πολιτικής δολοφονίας ούτε κοινωνικών αναταραχών».

Εν όψει των ανωτέρω, και έπειτα από διαβούλευση με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του κόμματος αποφασίσαμε το προληπτικό κλείσιμο των γραφείων κηδειών για έναν τουλάχιστον μήνα».

δήλωσε ανήσυχος ο Έλληνας πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στον χώρο της έκθεσης.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον SKAI και πίνοντας φυσικά το αγαπημένο του freddo capuccino, ξεκαθάρισε πως στόχος της επίμαχης απόφασης είναι η δραστική αποθάρρυνση του Αλέξη Μητρόπουλου να κάνει πραγματικότητα την απειλή του.

Σημειώνουμε ότι παράλληλα με το προσωρινό λουκέτο στα γραφεία τελετών, με ρητή εντολή του Έλληνα πρωθυπουργού συστήθηκε ειδική επιτροπή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ που σε συνεννόηση με εξειδικευμένους στην αριστερή μελαγχολία ψυχολόγους θα συναντιούνται καθημερινά με τον βουλευτή και θα τον στηρίζουν ψυχολογικά.

«Έιμαι σίγουρος πως θα τον πείσουμε να μην δώσει τέρμα στη ζωή του.

Με λίγη καλή θέληση και από τις δύο πλευρές θα βρεθεί εύκολα κάποιος έντιμος συμβιβασμός για να αποτραπεί το μοιραίο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον  πρόεδρό μας για το λουκέτο στα γραφεία κηδειών.

Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ευαίσθητο χαρακτήρα του, ο κύριος Τσίπρας εξασφάλισε πως ο Αλέξης Μητρόπουλος θα ζεί ακόμη και στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις μας δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλα θα πάνε καλά παιδιά.

Σιγά μην αυτοκτονήσει στην ιδέα ότι δεν θα υπάρχουν ανοιχτά γραφεία κηδειών ώστε να τον περιποιηθούν οι δικοί του».

δήλωσε ο Π.Ν. ψυχίατρος με διδακτορικό στον τομέα της πολιτικής κατάθλιψης και επικεφαλής της επιτροπής που ήδη έχει αρχίσει να επικοινωνεί με τον αποκλεισμένο από τα ψηφοδέλτια βουλευτή!

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: