Σε αγιασμό δημοτικού, υποχρεώνοντας τους μαθητές να του γράψουν εκθέσεις, ο Καμμένος!

KAMMENOS4
Από αξιοσημείωτα ευτράπελα τα οποία και αποδεικνύουν πως η αδυναμία του στις παιδικές εκθέσεις έχει φτάσει πλέον στα όρια της εμμονής, χαρακτηρίστηκε η σημερινή παρουσία του αρχηγού των ΑΝΕΛ στον αγιασμό κεντρικού σχολικού συγκροτήματος των Αθηνών!

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών ο Πάνος Καμμένος είχε εκφωνήσει on air έκθεση μαθητή του δημοτικού σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Κανείς όμως δεν περίμενε πως θα υπήρχε και συνέχεια.

Ενώ λοιπόν η πρώτη σχολική μέρα έφτανε στο τέλος της, με τους μαθητές να παραλαμβάνουν τα βιβλία της νέας χρονιάς και να ετοιμάζονται για αποχώρηση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που είχε προσκληθεί για την τελετή του αγιασμού, ξάφνιασε τους πάντες όταν ζήτησε από τα παιδιά να μπουν στις σχολικές αίθουσες!

Δείτε τί ακριβώς είπε στους μαθητές:

«Καλημέρα σε όλα τα ζουζούνια! Καλή σχολική χρονιά και πρόοδο εύχομαι σε όλους σας.

Σήμερα αποφάσισα να μην έρθω μόνο για τις παραδοσιακές ευχές αλλά να σας ζητήσω με περηφάνεια να συνδράμετε και εσείς ενεργά στο κίνημά μου. Αφήστε για λίγο τις σακούλες και τις τσάντες με τα βιβλία και βουρ για λίγο στην αίθουσα παρακαλώ. 

Τα έχω εξηγήσει αναλυτικά και στη δασκάλα σας.

Θα βγάλετε μια κόλα και θα μου γράψετε όλοι μία έκθεση για οποιοδήποτε πολιτικό θέμα θέλετε. Θα τις δώσετε στην δασκάλα σας να τις διορθώσει και αυτοί μετά θα τις παραδώσει σε μένα.

Οι 5 καλύτερες από αυτές θα διαβαστούν δημόσια σε μία από τις επόμενες προεκλογικές μου δηλώσεις ή τηλεμαχίες.  

Επίσης θα ξανάρθω τη Δευτέρα να δώσω σε όλους σας από ενα τρενάκι. Αυτό που είδατε στην τηλεόραση να παίζω με τον μικρό Αλέξη.

Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να πετάξω καμία.

Αντίθετα, θα ζητήσω από την κεντρική επιτροπή του κόμματος να τις μελετήσει όλες εξονυχιστικά και με βάση αυτές να συντάξει το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Οι μαθητές, φανερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη μίας παραδοσιακά ξεκούραστης για τα σχολικά ήθη ήμερας, και πολλοί εξ αυτών με δάκρυα στα μάτια μπήκαν στις τάξεις και υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους τήρησαν στο ακέραιο την εντολή του πολιτικού αρχηγού.

Η παραμονή τους στις αίθουσες ξεπέρασε τις 2 ώρες με τον Πάνο Καμμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης των μαθητών, να παίζει στο προαύλιο μακριά γαϊδούρα και κρυφτοκηνυγητό με μαθητές από το συστεγαζόμενο γυμνάσιο!

Η συμπεριφορά αυτή του πρώην Υπουργού Άμυνας έχει φυσικά εξοργίσει τους γονείς δεκάδων μαθητών οι οποίοι με δηλώσεις τους στα κανάλια, εγκαλούν τη διεύθυνση του σχολείου για μετατροπή του σχολικού αγιασμού σε μία βρώμικη και άνοστη κομματική φιέστα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: