Αποποίηση Ευθυνών

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει καθαρά χιουμοριστικό και σατιρικό περιεχόμενο. Όλες οι ειδήσεις που αναρτώνται είναι πλασματικές και αποκλειστικό στόχο έχουνε την σάτιρα και την διακωμώδηση.

Όλες οι αναρτήσεις των συντακτών του ιστοχώρου komikotragiko.wordpress.com έχουν σατιρικό και μόνο χαρακτήρα και διάθεση και σε καμία περίπτωση δεν έχουν ως στόχο να προσβάλλουν την προσωπικότητα ή να επιφέρουν την διαπόμπευση/δυσφήμηση όσων προσώπων τυχαίνει να κατονομάζονται μέσα σε αυτές.
Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, εννοιολογικά, η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.
Διευκρινίζουμε λοιπόν πως κάθε διακωμώδηση στην παρούσα σελίδα μόνο σκοπό έχει να προβληματίσει και να ”ενοχλήσει” καλοπροαίρετα και πάντα μέσα στα όρια της καλόβουλης σάτιρας.

Σε περίπτωση πάντως που κάποιος/α νιώθει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση που τον αφορά άμεσα ή έμμεσα μπορεί να ζητήσει να την αφαιρέσουμε στέλνοντας mail στο: komikotragiko.blog@gmail.com

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: