Στο γραφείο Λοβέρδου προσελήφθη ο κύριος Τζάμπας των Media Market!

tzampas

Σε μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής η οποία έχει ως σκοπό να ενισχυθεί σε θεαματικά επίπεδα το επιστημονικό προσωπικό της κυβέρνησης που έχει αναλάβει το σχέδιο εθελοντικής εργασίας των εκπαιδευτικών που προαναγγέλθηκε λίγες μέρες πριν, προχώρησε ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για τον κύριο Τζάμπα τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μας από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές διαφημίσεις προϊόντων της Media Market, ένα πρόσωπο-κλειδί σύμφωνα με τους στενούς συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου τόσο για την επιτυχή προώθηση όσο και για την τελική πραγματοποίηση του θεσμού της εθελοντικής εργασίας στην εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας μας.

Για την πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής μεταγραφής του Ανδρέα Λοβέρδου προηγήθηκαν τουλάχιστον τρία δραματικά εικοσιτετράωρα σκληρών διαπραγματεύσεων του Υπουργού με τον ιδιοκτήτη των Μedia Market ο οποίος τελικά με αντάλλαγμα μόλις 15 ανδρικά μόρια (από τα χιλιάδες μόρια που έχει ήδη σχεδιαστεί να μοιραστούν δωρεάν και αφορολόγητα στους εθελοντές εκπαιδευτικούς ως αντάλλαγμα για την εργασία τους) συμφώνησε τελικά στην παραχώρηση του κυρίου Τζάμπα.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης με μία πανηγυρική ανακοίνωσή του γνωστοποίησε επισήμως την πρόσληψη του κυρίου Τζάμπα, ο νέος επιστημονικός συνεργάτης του υπουργείου πρόκειται να τοποθετητεί σε μία άκρως νευραλγική θέση του νεοσύστατου τμήματος εθελοντικής εργασίας που εγκαινίασε τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση.

Το τμήμα εθελοντικής εργασίας της κυβέρνησης, πρόκειται μάλιστα να λειτουργεί υπό την προσωπική εποπτεία και καθοδήγηση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, στο άμεσο μέλλον ο κύριος Τζάμπας, να αξιοποιηθεί και τηλεοπτικά σε κυβερνητικές διαφημίσεις που αυτή τη φορά θα προωθούν τα θετικά της εθελοντικής εργασίας.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή πανηγυρική ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, νιώθω την ανάγκη να γνωστοποιήσω τη σημερινή πρόσληψη στο νέο τμήμα εθελοντικής εργασίας που εγκαινιάστηκε λίγες ώρες πριν από την κυβέρνηση, ενός λαμπρού επιστήμονα, γνωστούς στους περισσότερους από εσάς από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές διαφημίσεις των ΜΥΔΙΑ ΜΑΡΚΕΤ.

Αναφέρομαι φυσικά στον κύριο Τζάμπα ο οποίος από το πρωί της Τετάρτης θα αρχίσει να εργάζεται συστηματικά πάνω στην υλοποίηση του εθελοντικού προγράμματος εργασίας που ανακοίνωσα πριν λίγες μέρες.

Το σημερινό ευχάριστο για την κοινωνία νέο αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι Ο ΤΖΑΜΠΑΣ όχι μόνο ΖΕΙ αλλά και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

Με μεγάλη τιμή

Αθήνα, 10/11/2014

Ανδρέας Λοβέρδος»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια