Θρίαμβος για τα Mikel στην Ελλάδα: Ξεπέρασαν επιτέλους σε αριθμό τον πληθυσμό της χώρας!

Mikel

Ένα πρωτοφανές ρεκόρ σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης από τη γνωστή βιομηχανία καταστημάτων παραγωγής καφέ με την ονομασία Mikel, αφού όπως έγινε πριν λίγο γνωστό δημόσια από τους υπευθύνους της εταιρείας, τα υποκαταστήματα MIKEL μετά από μία πολύμηνη μάχη τους με την αντίπαλη βιομηχανία των Starbucks, κατάφεραν τελικά τον πολυπόθητο στόχο τους να ξεπεράσουν σε συνολικό αριθμό τα 10 εκατομμύρια στην ελληνική επικράτεια.

«Η αλήθεια είναι ότι ο πραγματικός μας στόχος ήτανε τα υποκαταστήματα της εταιρείας μας στην Ελλάδα να φτάσουμε συνολικά σε αριθμό τον πληθυσμό της Κίνας, όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας και των εμποδίων που συναντούσαμε από τους δήμους της χώρας οι οποίοι αρνιόντουσαν πεισματικά να μας παραχωρήσουν κι άλλους αδειες καταστημάτων υποστήριζοντας με θράσος ότι η χώρα αυτή έχει ανάγκη και από άλλου τύπου επιχειρήσεις».

δήλωσε με έκδηλη τη συγκίνησή του στο komikotragiko ο ίδιος o ταλαντούχος κύριος Mikel.

Η επίτευξη του ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων συνολικά καταστημάτων MIKEL έχει ήδη σκορπίσει με τεράστια χαρά τόσο τον ταλαντούχο ιδρυτή των καταστημάτων όσο και τους απανταχού καφενόβιους της χώρας οι οποίοι βλέπουν επιτέλους τον πολυαγαπημένο τους καφέ να είναι διαθέσιμος ανά 5 τετραγωνικά μέτρα της ελληνικής επικράτειας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το ρεκόρ που σημειώθηκε από την βιομηχανία MIKEL δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους:

«Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου τον αγαπητό κύριο MIKEL για την εμπιστοσύνη που δείχνει συνεχώς στην οικονομία της χώρας μας.

Επενδύσεις σε καφέ σαν και αυτές πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους επίδοξους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς φόβο στον δρόμο που χάραξε ο κύριος MIKEL, ανοίγοντας και αυτοί το δικό τους υποκατάστημα MIKEL μέσα στο σπίτι τους».

Στον στρατόπεδο των Starbucks από την άλλη, επικρατεί όπως είναι φυσικό πένθος και απογοήτευση αφού τα υποκαταστήματα της εταιρείας έχουν μείνει κυριολεκτικά πίσω στην μάχη της εξάπλωσης!

Σημειώνουμε τέλος ότι τα Mikel  ανακοίνωσαν ότι θα γιορτάσουν τα 10 εκατομμύρια υποκαταστήματα στη χώρα σε μία μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις η οποία πρόκειται να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο υποκατάστημα της Ομόνοιας, με την Ελληνική Αστυνομία να αρνείται μέχρι στιγμής να εγγυηθεί την ασφάλεια του event υπό των φόβο σημείωσης επεισοδίων από φανατικούς καφενόβιους των StarBucks!

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου