PhotoCop! Η νέα έκδοση του Photoshop για τις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ. είναι γεγονός!

www

Με μία ειδική έκδοση του γνωστού επαγγελματικού προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών (εν ονόματι PhotoCop) η οποία αναμένεται να είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις παραδοσιακές αστυνομικές ανάγκες διαστρέβλωσης προσώπων, αποφάσισε (επιτέλους!) να τιμήσει την Ελληνική Αστυνομία για τη καθημερινή χρήση του Photoshop στις φωτογραφίες των συλληφθέντων που δίνει κάθε φορά στο φως της δημοσιότητας, η γνωστή εταιρεία Adobe Systems!

Κάνει τα τραύματα αόρατα!

Με βασικό διαφημιστικό μήνυμα την χαρακτηριστική φράση: «PhotoCop – Κάνει τα τραύματα αόρατα!» το PhotoCop υπόσχεται επισημα στην Ελληνική Αστυνομία την μετατροπή ακόμη και του πιο βασανισμένου συλληφθέντα της σε έναν κυριολεκτικά ατσαλάκωτο τουρίστα!

Η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία του κορυφαίου προγράμματος επεξεργασίας γραφικών, το πρωί της Κυριακής, με μία πανηγυρική ανακοίνωση στην οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και επισήμως την ΕΛ.ΑΣ. για την καθημερινή εμπιστοσύνη που δίνει στη συγκεκριμένη εφαρμογή της, γνωστοποίησε την άμεση κυκλοφορία του PhotoCop σε όλα τα καταστήματα πώλησης αστυνομικών ειδών πανελλαδικά.

«Η κίνηση αυτή της Adobe -την οποία και θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως για το κορυφαίο πρόγραμμά της στην επεξεργασία φωτογραφιών- είναι άκρως τιμητική για όλο το ελληνικό αστυνομικό σώμα. Χωρίς το Photoshop τολμώ να πω ότι θα είμασταν υποχρεωμένοι να μπλέκουμε συνεχώς σε αντιπαραθέσεις με κάποια θρασύτατα άτομα που στην κοινωνία του 2014μ.Χ απαιτούν μία Ελληνική Αστυνομία που δεν θα τολμάει το αυτονόητο: να βασανίζει δηλαδή τους συλληφθέντες της!

Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό που μας παρακολουθεί από την τηλεόραση ότι με έξοδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουμε ήδη φροντίσει την προπαραγγελία και αγορά τουλάχιστον 100 αντιγράφων της νέας αστυνομικής έκδοσης του Photoshop (PhotoCop).

Όλες οι κόπιες που θα έχουμε στα χέρια μας αμέσως μόλις κυκλοφορήσει το νέο προϊόν θα χορηγηθούν χωρίς περιττές καθυστερήσεις στα κεντρικά του σώματος στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αρχίσει η άμεση χρήση τους από τους αρμοδίους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ».

δήλωσε χαρακτηριστικά με παρέμβασή του σε γνωστή τηλεοπτική πολιτική εκπομπή, το βράδυ της Κυριακής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

«Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία της χώρας σας -τολμώ να πω-πως είναι μακράν η πιο φανατική πελάτισσά μας. Παρά το γεγονός ότι και αστυνομικά σώματα άλλων χωρών κάνουν κατά καιρούς αγορές αντιγράφων των Photoshop προγραμμάτων μας, η δικιά σας αστυνομία κατέχει τα πρωτεία τόσο στις παραγγελίες όσο και στη συχνότητα χρήσης των εφαρμογών μας. Η εμπιστοσύνη αυτή των Ελλήνων αστυνομικών ήταν και αυτή που μας ώθησε στην έκδοση της νέας αστυνομικής αυτής εφαρμογής».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους Έλληνες δημοσιογράφους, το βράδυ της Κυριακής, ιδρυτικό στέλεχος της Adobe Systems.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου