Για συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μετά τον θάνατο του Μητσοτάκη, δεσμεύτηκε ο Σαμαράς!

ImageHandler
Κλείνει μία και καλή τα στόματα όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ζητούν έκτακτο συνέδριο του κόμματος προκειμένου να τεθεί θέμα ηγεσίας, ο πρώην πρωθυπουργός!

Λίγες μόλις ώρες μετά την συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος και το  πολιτικό «τσουνάμι» που άρχισε να σηκώνεται με τις θέσεις που διατύπωσαν κορυφαία «γαλάζια» στελέχη περί διεξαγωγής συνεδρίου, ο Αντώνης Σαμαράς δίνει αιφνιδιαστικά τη δικιά του απάντηση σε όσους του κατηγορούν για γάντζωμα στην καρέκλα του αρχηγού.

Και ενώ η Ντόρα Μπακογιάνη και ο Νίκος Δένδιας θεωρούσαν πως το θέμα της ηγεσίας είχε κλείσει οριστικά με αποκλειστική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του κόμματος διέψευσε πλήρως του επικριτές του ανακοινώνοντας την διεξαγωγή συνεδρίου με την προϋπόθεση επέλευσης ενός πολύ πιθανού γεγονότος.

«Κάθησα και σκέφτηκα ξανά και ξανά τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση, μίλησα και με τον Θεό, και τελικά, με αποκλειστικό γνώμονα την ενότητα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, αποφάσισα να υποχωρήσω.

Σας ανακοινώνω λοιπόν την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μόλις πεθάνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκεί όσα στελέχη αμφισβητούν τα όσα έχω προσφέρει στην πατρίδα μπορούν ελεύθερα να θέσουν θέμα ηγεσίας.

Καλώ όσους έχουν σκοπό να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου του κόμματος, να ξεκινήσουν από αύριο κιόλας να καταθέτουν δημόσια τις προτάσεις του για το μέλλον του πολιτικού μας φορέα.

Όπως καταλαβαίνετε, το συνέδριο θα γίνει πολύ σύντομα, και πρέπει όσοι επιθυμούν να γίνουν αυτοί οι συνεχιστές του οράματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή να μην αφήσουν εφεξής ούτε ένα λεπτό αναξιοποίητο για την μεγάλη μάχη που έρχεται.

Βαρέθηκα να με κατηγορούν για επιθυμία γαντζώματός μου στην καρέκλα του αρχηγού και άλλες τέτοιες κακόγουστες ανοησίες.

Σήμερα, μετά από την πρωτοβουλία μου αυτή, νομίζω ότι θα σταματήσουν μία και καλή να αναπαράγονται  αυτές οι αθλιότητες.

Εγώ την υποχώρησή μου την έκανα.

Περιμένω τώρα να ακούσω συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία από εδώ και στο εξής.

Να ξεκαθαρίσω κιόλας ότι η υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του κόμματος είναι δεδομένη.

Έτσι όμως και δεν ξαναεκλεγώ, δηλώνω ότι θα εγκαταλείψει πλήρως τον χώρο της πολιτικής και θα ασχοληθώ ξανά με το αγαπημένο μου έδεσμα, την πίτσα!»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς στους δημοσιογράφους κατά την έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο απόγευμα της Δευτέρας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια