Χεσμένα σώβρακα από τον φόβο που τον έκανε να βγάλει έξω τα λεφτά κατέθεσε ο Χαρδούβελης!

ÅÕÑÙÐÁÚÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ ÅÐÅÍÄÕÓÅÙÍ ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÓÕÌÖÙÍÉÙÍ 815 ÅÊÁÔ. ÅÕÑÙ

Ακλόνητα πειστήρια συνοδεύουν από το πρωί της Τρίτης τον ισχυρισμό του πρώην Υπουργού Οικονομικών για τον έντονο φόβο που βίωσε το 2012 και τον οδήγησε στην κατάθεση των χρημάτων του στο εξωτερικό.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλλοι της γραμματείας του Υπουργείου Οικονομικών όταν ο Γκίκας Χαρδούβελης νωρίς το πρωί της Τρίτης εισήλθε στο κτίριο κρατώντας στο χέρι του μία μαύρη σακούλα γεμάτη με χεσμένα και κατουρημένα εκ φόβου εσώρουχα τα οποία και είχε φροντίσει να φυλάξει επιμελώς στο σπίτι του από τον Ιούνιο του 2012.

Με την άφιξή του στην γραμματεία ο Γκίκας Χαρδούβελης με ένα αγχωτικό ύφος στο βλέμμα του είπε στους υπαλλήλους που τηρούν το πρωτόκολλο του υπουργείου:

«Γεια σας αγαπητοί μου.

Δεν άντεξα την συστηματική επίθεση λάσπης που εκτοξεύουν τις τελευταίες ώρες άπαντες εναντίον του πρόσωπου μου και αποφάσισα να σας φέρω ατράνταχτα στοιχεία για τα όσα έζησα πριν 2,5 χρόνια και με ώθησαν στην μεταφορά των χρημάτων μου.

Είναι 15 συνολικά εσώρουχα στην κατάσταση των οποίων είναι νομίζω πλήρως αποτυπωμένος όλο το δέος που ένιωσα εκείνο το καλοκαίρι.

Πάρτε τα παρακαλώ και δώστε τους αριθμό πρωτο-κώλου.

Και σας παρακαλώ πολύ να τα διατηρήσετε όλα στην κατάσταση που βρίσκονται.

Κάθε επιχείρηση διαστρέβλωσης των στοιχείων αυτών εκ μέρους σας θα ισοδυναμεί με εγκληματική προσπάθεια κάλυψης των δημοσιογράφων εκείνων που έστησαν όλη αυτή τη σκευωρία ψεύδους εναντίον μου.

Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια και όλοι οι λασπολόγοι να μπουν στη θέση τους.

Ήμουνα σίγουρος ότι κάποια μέρα θα με αμφισβητήσουν και αυτός ήταν ο λόγος που με ανάγκασε να φροντίσω να φυλάξω τα αδιάσειστα στοιχεία που σήμερα καταθέτω.

Μέσα στην σακούλα έχω βάλει μεγάλη ποσότητα αποσμητικού και άλλων αρωματικών προκειμένου να μην σας έρθει η άσχημη μυρωδιά.

Παρακαλώ πολύ όπως παραδοθούν όλα τα εσώρουχα στον κύριο Υπουργό αμέσως μόλις έρθει στο γραφείο του.

Εν συνεχεία πείτε του πως επιθυμώ να δώσει για το θέμα μου μία συνέντευξη τύπου προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια γύρω από το περιστατικό.

Θα έχω ανοιχτό το κινητό μου όλη μέρα. Μόλις ο κύριος Βαρουφάκης γυρίσει θα περιμένω τηλέφωνο πείτε του.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Σύμφωνα με διαρροές από το Υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για 15 εσώρουχα άσπρου χρώματος και μεγέθους medium της γνωστής μάρκας Calvin Klein.

Τα 7 εξ αυτών χεσμένα και τα υπόλοιπα 8 κατουρημένα εμφανώς.

Όλα τα εσώρουχα παραμένουν αυτή τη στιγμή στη γραμματεία του Υπουργείου και όλοι στο υπουργείο περιμένουν με αγωνία την άφιξη του Γιάνη Βαρουφάκη προκειμένου να τον ενημερώσουν για το ζήτημα και να δούνε τον χειρισμό που θα αποφασίσει σχετικά με την συγκεκριμένη απρόοπτη εξέλιξη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια