Στην τελική ευθεία η ελληνική έκδοση του Call of Duty!

call.of.duty

Ένα βήμα πριν το επίσημο λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά βρίσκεται το διάσημο βίαιο παιχνίδι «Call Of Duty» το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς αλλάζει πλήρως concept και περιεχόμενο, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της ελληνικής του εκδόσεως!

Σε παιχνίδι αυστηρά ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών, μετατρέπεται λοιπόν το γνωστό -μέχρι πρότινος- βιντεοπαιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, που είχε κάνει θραύση παγκοσμίως από την πρώτη κιόλας μέρα της επίσημης κυκλοφορίας του.

Το γεγονός αυτό έχει ήδη προξενήσει -όπως είναι φυσικό- ανάμεικτα συναισθήματα στους φανατικούς Έλληνες παίχτες του παιχνιδιού οι οποίοι δηλώνουν συναισθηματικά δεμένοι με την αρχική ιδεολογική κατεύθυνση του γνωστού video game, και άκρως απογοητευμένοι με την έξυπνη αυτή -κατά πολλούς – εμπορική στροφή που φαίνεται να επιχειρούν οι εκπροσώπων της Infinity Ward στην Ελλάδα.

Το Κωλ of Duty σύμφωνα με τους Έλληνες εκπροσώπους της Infinity Ward που έχουν αναλάβει όλη την τροποποιημένη ελληνική έκδοση του παιχνιδιού, θα είναι ένα κλασσικό adult sex video game το οποίο και θα δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παίχτες να αφήσουν για λίγο στην άκρη το κλασσικό είδος αυνανισμού τους δοκιμάζοντας έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα τρόπο για να διεγερθούν ερωτικά.

Το πλήρες concept του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη δοθεί στο φως της δημοσιότητας, οι Έλληνες όμως παραγωγοί της ελληνικής έκδοσης του Kωλ Of Duty κάνουν λόγο για ένα παιχνίδι που θα προσφέρει πλήρη ερωτική απόλαυση και αυτοϊκανοποίηση σε όσους επιχειρήσουν να το παίξουν με σκοπό τον τερματισμό.

«Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας, σκεφτήκαμε να αλλάξουμε λιγάκι τον τίτλο και να επιχειρήσουμε παράλληλα μία ενδιαφέρουσα πλην τολμηρή αλλαγή όλου του εσωτερικού του παιχνιδιού μετατρέποντάς το κυριολεκτικά σε ένα παιχνίδι του κώλου. 

Το Κωλ of Duty υποσχόμαστε ότι θα κάνει κυριολεκτικά τον Έλληνα videogamer να το αγαπήσει. Έχουμε βάλει μέσα όλα τα είδη οπισθίων που μπορείτε να φανταστείτε. Σφιχτά, χαλαρά, με κυτταρίτιδα και χώρίς, άσπρα, μαύρα, μελαμψά, ηλιοκαμμένα.

Θα είναι ένα sex video game κυριολεκτικά για όλα τα γούστα και τα βίτσια των Ελλήνων παιχτών».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, το απόγευμα της Κυριακής, ο Πάνος Πρωκτόπουλος, βασικός παραγωγός της τολμηρής ελληνικής έκδοσης του παιχνιδιού.

Το Κωλ Of Duty αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα ενώ μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται να είναι διαθέσιμο προς πώληση και σε όλα ανεξαιρέτως τα sex shops της επικρατείας, πολλά εκ των οποίων μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται εκατοντάδες προπαραγγελίες του παιχνιδιού.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια