Κηδειόχαρτα της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να τυπώνει η Ραχήλ Μακρή!

ÄéáñêÞò ÅðéôñïðÞ ÐáñáãùãÞò êáé Åìðïñßïõ ÂïõëÞ Êïéíïâïýëéï  ÄÅÇ  Ñá÷Þë ÌáêñÞ ÁÍÅË

Ψυχρολουσία για όσους υποστήριζαν ότι θα αρχίσει το τύπωμα με Ραχηλιάρικα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή!

«Εδώ και τόσες μέρες διάφοροι στο διαδίκτυο ειρωνεύονταν την δήλωση που είχα κάνει σχετικά με κάτι που ευρώ που σκεφτόμουν να τυπώσω προκειμένου να μειώσω το χρέος της χώρας.

Παρά το γεγονός ότι έχω ήδη κατασκευάσει τον Ραχήλειο εκτυπωτή που απαιτείται για την εκτύπωση χρημάτων, και λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισα να προσθέσω μία ειδική εφαρμογή στον εκτυπωτή η οποία τον κάνει να εκτυπώνει κηδειόχαρτα.

Καλώ λοιπόν σύσσωμο τον ελληνικό λαό στην κηδεία της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαράς η οποία θα πραγματοποιηθεί με τις δέουσες τοκογλυφικές τιμές το πρωί της Δευτέρας στο αυτοσχέδιο κοιμητήριο που θα δημιουργηθεί στην Συγγρού δίπλα ακριβώς από τα κεντρικά γραφεία του αποβιώσαντος κόμματος.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους ότι στην αυριανή κηδεία πρόκειται να παραστούν όλοι οι στενοί συγγενείς της Νέας Δημοκρατίας (εκπρόσωποι της Τρόικα, Σαουδάραβες επενδυτές που έφερε στην χώρα για την ανάπτυξη που είχαμε, γνωστά στελέχη Τραπεζών καθώς και κορυφαία στελέχη της Γερμανικής κυβέρνησης που τόσα πιστά υπηρετούσε αυτά τα χρόνια).

Κηδειόχαρτα για την μεγάλη λαϊκή κηδεία έχουν ήδη τοποθετηθεί σε δεκάδες γνωστά μνημονιακά στέκια της Ελληνικής επικράτειας, και η συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου αναμένεται θεαματική

Για εκτυπώσεις ραχηλιάρικών και άλλων χρήσιμων για τον λαό χρημάτων να περιμένετε νεότερες ανακοινώσεις αμέσως μόλις ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση και αναλάβω το Υπουργείο Οικονομικών».

δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ στους δημοσιογράφους, το απόγευμα της Κυριακής, υποννοόντας έτσι ότι την γνωστή εκτυπωτική της ικανότητα αναμένεται να την αξιοποιεί κάθε φορά ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών.

Την ίδια στιγμή ανάμεικτες εντυπώσεις έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη νέα πολιτική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με ξεκάθαρο σεξουαλικό υπονοούμενο:

«Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να πάρω την Ραχήλ Μακρή.

Το Ραχήλ το μακρύτερο, από την άλλη,το πήραν τελικά οι πολιτικοί μου αντίπαλοι.

Και είμαι σίγουρος ότι το απόλαυσαν ιδιαίτερα».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη εκλογική νίκη του κόμματός του.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια