Στο ΠΟΤΑΜΙ τα λείψανα του πατέρα του ευρώ, μετά από αίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη!

2211448
Νικητής στη σκληρή μάχη διεκδίκησης των λειψάνων του αποβιώσαντος πατέρα του ευρώ Αλεξάντρ Λαμφαλουσί, ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης.

Την απόκτηση των λειψάνων του ανθρώπου που από όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα της χώρας μας θεωρείται άγιος, είχαν επίσης αιτηθεί εδώ και λίγες ώρες η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Η άμεση όμως κινητοποίηση του επιτελείου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που παρά τον μεγάλο φόρτο λήψης selfie επικοινώνησε χωρίς καθυστερήσεις με την οικογένεια του Βέλγου Οικονομολόγου, ήταν αυτή που έκανε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη να είναι αυτό το τυχερό.

Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, εμφανώς συγκινημένος κατήγγειλε την έντονη συζήτηση που έχει ξεσπάσει στην χώρα σχετικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε από τον ελληνικό λαό να αρχίσει επιτέλους να ασχολείται με τους πραγματικούς αγίους και όχι αυτούς που τους πασάρει το σύστημα.

Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι σημερινές πανηγυρικές δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Εδώ και τόσες ώρες ένα ολόκληρο διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα έχει κάνει τον λαό να ασχολείται με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια του λόμπι τους δραχμής που εκμεταλλευόμενο την εξουσία που έχει στα χέρια του, θέλει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τους πραγματικούς αγίους.

Ευτυχώς που υπάρχει και το internet και πληροφορήθηκαμε -έστω και με καθυστέρηση 2 ημερών- το θάνατο ενός ανθρώπου που όλοι εδώ στο ΠΟΤΑΜΙ θεωρούμε πιο πατέρα και από τον βιολογικό μας πατέρα.

Ως ΠΟΤΑΜΙ ζητούμε από την Εκκλησία της Ελλάδος να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αγιοποίηση του Αλεξάντρ.

Δηλώνουμε πως τα λείψανα που μας δόθηκαν από την οικογένειά του θα βρίσκονται καθημερινά για λαϊκό προσκύνημα στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας.

Κάνουμε επίσης συντονισμένη προσπάθεια να εξασφαλίσουμε και τις παντόφλες του. Ελπίζω να καταφέρουμε να τις βρούμε και αυτές.

Καλώ όλα τα ΜΜΕ το πρωί της Τρίτης να έρθουν εδώ για να καλύψουν ζωντανά την υποδοχή αρχηγού κράτους που έχουμε ετοιμάσει για τα ιερά λείψανα του μεγάλου ευρω-πατέρα.

Ζητούμε από τα ΜΜΕ να σταματήσουν τα ρεπορτάζ για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και να αρχίσουν να ασχολούνται με τον Αλεξάντρ.

Καλώ την κυβέρνηση να τιμήσει δεόντως την μνήμη του πατέρα μας καθιστώντας την 9η Μαΐου κάθε έτους επίσημη αργία του ελληνικού κράτους». 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια