Απείχε από τη δίκη επειδή γιόρταζε τα γενέθλια του Χίτλερ η Χρυσή Αυγή!

arxizei-i-istoriki-diki-tis-xrusis-augis.w_l
Με έντονα επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η πολυσυζητημένη δίκη της Χρυσής Αυγής που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Τα σημερινά γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ (ημ. γεν. 20 Απριλίου 1889) -όπως περίμεναν πολλοί- είχε ως αποτέλεσμα την απουσία όλη της ηγετικής ομάδας του κόμματος από την αίθουσα.

Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς, Γερμενής, Κασιδιάρης, και Ηλιόπουλος μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους δήλωσαν ότι απέχουν από τη διαδικασία (την οποία και καταγγέλλουν) λόγω ενεργούς συμμετοχής τους σε εορταστικές εκδηλώσεις απόδοσης τιμών στον μεγάλο εθνικοσοσιαλιστή ηγέτη.

Mε την εμφάνιση των δικαστών στην αίθουσα, ο γνωστός ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας πήρε τον λόγο και προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Οι πελάτες μου απέχουν λόγω των γενεθλίων του Γερμανού Φύρερ. Φρονώ ότι κάτι τέτοιο το αναμένατε.

Παρ’ όλα αυτά το δικαστήριό σας αγνόησε την ιστορικότητα της σημερινής ημερομηνίας και επέμενε να ξεκινήσει η δίκη σήμερα.

Καταθέτω λοιπόν αίτημα αναβολής και προχωρώ αμέσως στην ανάγνωση της γραπτής δήλωσης των εντολέων μου:

«Σήμερα, μία μεγάλη και ιστορική μέρα για το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα, το ανθελληνικό καθεστώς που διαφεντεύει την χώρα μας αποφάσισε να ξεκινήσει τη δίκη του κόμματός μας, προσβάλλοντας έτσι με το πιον άσχημο τρόπο τον μεγάλο Φιλέλληνα και υπερασπιστή της λευκής φυλής Αδόλφο Χίτλερ.

Η σημερινή ημερομηνία θα έπρεπε να αποτελεί επίσημη αργία όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και όλων των κρατών παγκοσμίως.

Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να διεξάγονται δίκες αλλά να νεκρώνουν τα πάντα και όλοι να γιορτάζουν την γέννηση του αδικοχαμένου Μεσσία της άριας φυλής.

Ως ηγετική ομάδα του κόμματος λάβαμε λοιπόν την απόφαση να απέχουμε από την ακροαματική διαδικασία και να τιμήσουμε με τον δέοντα τρόπο τη μνήμη του γνήσιο ηγέτη της φυλής μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας καταστήσατε συνένοχους στην αμαύρωση της μνήμης του Αδόλφου.

Σήμερα θα κόψουμε τούρτα με 126 κεράκια και θα πραγματοποιήσουμε πολύωρο προσκύνημα σε ομοιώματα ενός προσώπου που ενώ προσπάθησε να σώσει τον κόσμο κατασυκοφαντήθηκε αιχρά και σκανδαλωδώς από όλο το εβραιουποκινούμενο σύστημά σας.

Αδόλφε δεν πέθανες.

Ζεις μέσα στις καρδιές μας».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του συνηγόρου υπεράσπιστης τα μέλη του δικαστηρίου δίεκοψαν για λίγα λεπτά προκειμένου να συσκεφθούν.

Μόλις επέστρεψαν ανακοίνωσαν ότι η δίκη αναβάλλεται για τις 7 Μαΐου όχι λόγω σεβασμού στα γενέθλια του Χίτλερ αλλά λόγω της απουσίας του ηγετικού πυρήνα του κόμματος από την αίθουσα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: