Έσπασε όλες τις σκούπες του σπιτιού του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

CHe4qMxUYAA4gUj
Εξαγριωμένος με την νέα ήττα του Παναθηναϊκού που έκανε τον Ολυμπιακό να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος με σκούπα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ που παρά την εμφανή ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν από αυτούς που πίστευαν ένθερμα στο σημερινό break του τριφυλλιού, είχε παραγγείλει χιλιάδες σοκολάτες μάρκας «Break» προκειμένου να πικάρει τους ερυθρολεύκους σε περίπτωση που η έκβαση του αγώνα ήταν όπως υπολόγιζε. 

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Τζάμπα οι σοκολάτες που χα αγοράσει. Τζάμπα όλα γαμώ την τρέλα μου.

Με τον Παππά μέσα τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά. Θα άρχιζε να ψέλνει και να λιβανίζει την ομάδα και θα τους παίρναμε χαλαρά με την ευλογία του Ύψιστου.

Με το που έληξε ο τελικός έτυχε να έρχεται η γυναίκα στο δωμάτιo για να σκουπίσει. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα. Νόμιζα πως ήταν κάποιος κωλόγαυρος που ήθελε να με πικάρει για το πρωτάθλημα. Ευτυχώς συνήλθα εγκαίρως και δεν της επιτέθηκα.

Λίγα λεπτά μετά την πλήρωσαν οι σκούπες και τα φαράσια που είχα μέσα στο σπίτι.

Τα έκανα όλα πουτάνα.

10 ηλεκτρικές σκούπες, 5 πλαστικές και 10 φαράσια μετατράπηκαν σε τραγικά θύματα της έντονης οργής που είχα μέσα μου για απώλεια του τίτλου.

Δεν θέλω να ξαναδώ σκούπα μπροστά μου για τουλάχιστον 1 μήνα. Μέχρι να ξεχάσω εντελώς το σημερινό κάζο.

Ας βρωμίσει για λίγο καιρό το σπίτι μου. Στα τέτοια μου ειλικρινά. Τα έχω πάρει στο κρανίο».

Παράλληλα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών χιλιάδες είναι μέχρι στιγμής τα καταγεγραμμένα κρούσματα bullying σε είδη καθαρισμού από τους απογοητευμένους φίλους του τριφυλλιού.

Από την άλλη πλευρά οι έμποροι σκουπών, σκουπόξυλων, και φαρασιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πειραιά προσδοκούν σημαντική αύξηση των κερδών τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια